Hama ve Halep'te Esed'e darbe

Özgür Suriye Ordusu'nun (ÖSO) Hama ve Halep kentinde düzenlediği operasyonlarda 35 askerin hayatını kaybettiği bildirildi.

Hama ve Halep'te Esed'e darbe
Hama ve Halep'te Esed'e darbe
GİRİŞ 17.12.2014 14:08 GÜNCELLEME 17.12.2014 14:08
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye Genel Devrim Konseyinden (SRGC) yapılan açıklamada, ÖSO'ya bağlı birliklerin Hama kentinin kuzeyindeki Tel Melih köyünün denetimini sağladığı belirtildi.

Açıklamada, ÖSO'nun köyün kontrolünü ele geçirdiği sırada çıkan çatışmada 20 askerin yaşamını yitirdiği kaydedildi.

Öte yandan açıklamada, ÖSO birliklerinin Lazkiye'deki Ceble Havaalanı'na Grad füzeleriyle saldırı düzenlediği vurgulandı.

"İslami Cephe, 15 askeri etkisiz hale getirdi"

İslami Cephe'den yapılan açıklamada ise Halep'in kuzeyindeki Ardu'l Melah bölgesinde 15 askerin öldürüldüğü ifade edildi.

YORUMLAR 1
  • Hakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    İslami cehpe hangisiydi ? İpini koparan veya herhangi bir terörist eylem içerisine giren neden İslam gibi değeri yüksek isimler kullanıyor. Bu İslam ülkelerin ayıbıdır. İşid de şam İslam devleti diyor. Ee şimdi bu terörist gruplar adam kesince İslami örgüt kesti oluyor. İslami birliğin kurulması ve İslamın teröristlerden arınması şart. Aksi durumda İslamiyet eriyor ve savunucuları da eli silahlı katiller kalıyor. Yorumcular için Not: İslamiyet diyorum (sunni, shii diye mezheplere ayırmıyorum).
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama