Netanyahu: İki koldan saldırıya uğruyoruz!

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, kendilerine yönelik "diplomatik saldırılar" olduğunu öne sürdü.

Netanyahu: İki koldan saldırıya uğruyoruz!
Netanyahu: İki koldan saldırıya uğruyoruz!
GİRİŞ 22.12.2014 00:55 GÜNCELLEME 22.12.2014 01:15
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, "Uluslararası camiadaki sağduyulu aktörleri, Filistin'in devlet olarak tanınmasına yönelik tasarıyı reddetmeye davet ediyoruz" dedi.

Netanyahu, İsrail askerleriyle Hanuka mumu yakma töreninde yaptığı konuşmada, ülkesinin iki koldan saldırıya uğradığını belirterek, "Bunlardan birincisi Hamas terörü ve diğer örgütler, diğeri ise Filistin tarafından yapılan diplomatik saldırılardır" ifadesini kullandı.

"Her iki saldırıya da karşı koyuyoruz" diyen Netanyahu, "Hafta sonu Hamas'a net bir mesaj gönderdik. 'Bir füzenin fırlatılmasına bile tahammülümüz yok ve atılan her füzeye misliyle karşılık verilecek" diye konuştu.

Netanyahu, kendilerine yönelik diplomatik saldırılara da açık mesajları olduğunu vurgulayarak, "Uluslararası camiadaki sağduyulu aktörleri, Filistin'in devlet olarak tanınmasına yönelik tasarıyı reddetmeye davet ediyoruz. Her halükarda bu tasarıya güçlü biçimde karşı olacağız ve herhangi bir diktaya da boyun eğmeyeceğiz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 14
  • MEHMET 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah misliyle de karşılığını bulacaksınız sonunun Ariel Şaron gibi olacağı günü iple çekiyoruz
    Cevapla
  • AhMeT 9 yıl önce Şikayet Et
    Amerika ve İsrail dünyanın baş belası müslümanlara kan içirdiler yıllardır bizler ise gücümüz olmadığı için yıllardır zülümlerine izlemekle yetiniyoruz yada kınayabiliyoruz sadece müslümanlrın ekonomik olalark güçlü olması gerekli ama şu an dünya müslümanlarının gücü ortada arapların hepsi tembel ve yatısta birlik ve beraberlik yok müslümanlarda en güçlüsü Türkiye müslümanların bizim de bu gücümüz yetmez malesef daha çok çalışmalıyız bunların seviyesine gelmemmiz için
    Cevapla
  • galip 9 yıl önce Şikayet Et
    adam katil,diktatör,zalim hala mağdurları oynuyor.dur dur saklanacak bir ağaç arkası bile bulamayacaklar.zalimlarin hasmı ALLAH tır
    Cevapla
  • Adnan 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar iyi günleriniz, Daha Allah'ın gazabını görmediniz.O günler yakındır İnşaallah, Akibetin Şarona benzesin,
    Cevapla
  • tolgaa 9 yıl önce Şikayet Et
    bi Siyonist yüz ifadesi bu kadar mı soğuk mu olur? kalbi katı, adaletten bi haber, art niyetli hırs her zaman sonu hazırlar,, allah ( c.c ) bu insan hainlerine gereken dersi verecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!
Haftaya damga vuran pozisyonun VAR kayıtları açıklandı