IŞİD'in paylaştığı fotoğrafı görünce şoka uğradı

İtalya'da bir anne, geçtiğimiz sene kocasının IŞİD'e katılması için götürdüğü oğlunun fotoğrafını örgüte ait bir sitede görünce şoke oldu.

IŞİD'in paylaştığı fotoğrafı görünce şoka uğradı
IŞİD'in paylaştığı fotoğrafı görünce şoka uğradı
GİRİŞ 25.12.2014 15:17 GÜNCELLEME 25.12.2014 16:13
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İtalya'da yaşayan Solana Herrera, internette dolaşırken karşılaştığı fotoğrafla neye uğradığını şaşırdı. 2013 yılının Kasım ayında kocası ve 3 yaşındaki oğlu ortalıktan kaybolan anne, internette gezinirken oğlunun kullanıldığı bir fotoğrafa rastladı. Neye uğradığını şaşıran anne, örgütün propaganda amaçlı yüklediği fotoğrafta oğlunun savaş kıyafeti giydiği ve oyuncak AK-47 silah taşıdığını gördü. Herrera'nın kocası Eylül ayında Halep'teki bir çatışmada öldü. Acılı anne ise şimdi çocuğuna kavuşmak için her gün dua ediyor.

İtalya'da yaşayan Solana Herrera, 2013'ün Kasım ayında bir akrabasını ziyarete gittiği sırada kocasının ve 3 yaşındaki oğlu İsmail'in ülkeyi terk ettiğini ve Suriye'ye giderek IŞİD'e katıldığını söyledi. Herrera, kocasının Eylül ayında hayatını kaybettiğini, kendisinden haber alamadığı oğlunu ise internette gezinirken bir sitede gördü. 

Ismar Mesinovic (left, with unknown friend) holds son Ismail who he kidnapped and took to Syria to sign up for ISIS, before he was killed in Aleppo, leaving the child abandonedOğlunu geri göndermesi için IŞİD'e yalvardığını belirten acılı anne şunlar söyledi: '2013'ün Kasım ayında Koba'ya akrabalarımı ziyarete gittim. O sırada kocam ve oğlum ortalıktan kayboldu. 1 yıldır kendilerinden haber alamadım. IŞİD'e katılacakları hiç aklıma gelmezdi. İnternette gezinirken oğlumun bir propaganda fotoğrafında kullanıldığını gördüm. Şok geçirdim.'

Miss Herrera (pictured on an Italian talk show) says she thinks about her son every day and hopes he will be returned to her,and has begged ISIS to return him to her

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 7
  • hemo KÜRDO 9 yıl önce Şikayet Et
    ISIDI KURUCUSUNUN EBUBEKIR BAGDADININ ESAS ISMINI HERKES BILIYO BU MUNAFIK ACANIN; ORTA DOGUDA KAVOS YARATIP BIR DEVLET KURMAKTI HAMA KÜRTLER MÜSADE ETMEDI BU MUNAFIKLAR INSAN OLAMAZ AYNI AFRIKA MALIDE INSANLARI DIRIDIRI KESIP YEDILER BU VASILER INSAN ETI BILEYER BU MUNAFIK SATANISTLERI YOK ETMEK SEBAB !!!
    Cevapla
  • yiğit 9 yıl önce Şikayet Et
    he babo he, acandır acan :D
    Cevapla
  • cahil 9 yıl önce Şikayet Et
    kocası geçen eylülde halepte öldüğüne göre. halepte işit olmadığına göre. çocuk işitde değil kocası işitcide değil. başka bir filim var.
    Cevapla
  • Muhammed Haydar 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer bu adamlar bahsettiğiniz gibi israilin adamları değilse tek amaçları Allah'ın dinini ayağa kaldırmaksa vay sizin halinize,diyeceklerim bu kadar.
    Cevapla
  • mete 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah ın dini terör ile ayağa kalkmaz.
    Cevapla
  • şeytanın askerleri 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc ellerini ayakalrını bağlasın bunların,israil bile sizden daha samimi davasında.yalancı münafıklar,
    Cevapla
  • biri 9 yıl önce Şikayet Et
    ismin sana uymuş.her okuduğuna inanma da düşün azıcık.ışidin halepte işi ne.şu mübareğin yüzündeki nuru görmeyecek kadar kör mü oldun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!