İsrail'den Gazze sınırında korkutan hamle!

İsrail ordusunun, Demir Kubbe hava savunma sistemine ait 2 bataryayı Gazze Şeridi sınırına yakın bölgelere konuşlandırdığı bildirildi.

İsrail'den Gazze sınırında korkutan hamle!
İsrail'den Gazze sınırında korkutan hamle!
GİRİŞ 26.12.2014 02:45 GÜNCELLEME 26.12.2014 02:49
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail ordu radyosunda yer alan yazılı açıklamada, hava kuvvetlerinin Gazze Şeridi'ne komşu Beer Şeva (Bi'ru's-Seba) ve Netivot Yahudi yerleşim birimine Demir Kubbe hava savunma sistemine ait bataryaları yerleştirdiği belirtildi.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'nın, İsrail ordusunun açtığı ateşte bir üyesinin öldüğünü duyurmasının ardından gerginlik yaşanmış, taraflar karşılıklı açıklamalarla birbirlerini suçlamıştı. İsrail Ordu Sözcüsü Avichay Adrae, Gazze sınırındaki duvarın bakımını yapan askeri birliğin, keskin nişancılarca hedef alındığını iddia etmiş, bunun üzerine Gazze'de bazı hedeflerin vurulduğunu belirtmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • zaman-zaman 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu savaşta Araplar yokmu sadece Türklermi var araplarda sahip çıksa oradki katliamlar bitecektir İsrail katili araplardan aldığı petrolle onları öldürüyor alıyor arapların amerikada ki bankalarından yatan arap paalarıyla bomba yağdırıyor mazlün Filistinlilere o paraları yatırdıkları yer firenk memleketleri soradan ağlamak ne kötü
    Cevapla
  • İG 9 yıl önce Şikayet Et
    Katılıyorum Tek müslüman Türkiye Yok Araplar Lüks içinde yaşarken Allah diye Mazlum müzlüman kardeşlerimiz bakışları altında Yok oluyorum.
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu Savaş Hak ve Batılın Savaşı,uyuma zamanı değil Ya Allah diye ayağa kalkma zamanı, Kısacası bu savaş YENİ TÜRKİYE ile HAÇLILARIN savaşı, Osmanlı bakiyesi FİLİSTİNE atılan her bomba aslında ANKAR,YA İSTANBULA atılıyor,umarım herkes son Kale EVLADI OSMANLI Recep Tayyip Erdoğan,a ölümüne sahip çıkar !
    Cevapla
  • güncel 9 yıl önce Şikayet Et
    her tarafları korku olsa ne yazar!müminlerin duaları ve arkalarında ALLAHIN gücü var..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat
Gazze’ye giden ABD gemisinde büyük şok! Geri dönmek zorunda kaldı