Abdulfettah Sisi'nin Mursi korkusu

Cumhurbaşkanı Sisi'nin, seçimle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Mursi'nin kaldığı hapishane müdürü ile yaptığı telefon görüşmesi basına sızdı

Abdulfettah Sisi'nin Mursi korkusu
Abdulfettah Sisi'nin Mursi korkusu
GİRİŞ 26.01.2015 06:55 GÜNCELLEME 29.01.2015 13:26
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Yayınlanan ses kaydına göre, Sisi hapishane müdüründen, Mursi'yi demir kafes yerine cam bir kafes ile mahkemeye çıkarmasını istiyor. Gerekçesi ise Mursi'nin diğer mahkumları etkilemesi.

Mısır'ın eli kanlı Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi'nin, seçimle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi'nin kaldığı hapishane müdürü ile yaptığı telefon görüşmesi basına sızdı. 

Mısır'ın Mekameleen kanalının yayınladığı ses kaydına göre, Sisi, hapishane müdürü Abbas Kamil ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiriyor. Telefonda, Kamil'e Mursi ile ilgili çeşitli sorular soran Sisi, Devrik Cumhurbaşkanı ile ilgili bir de talimat veriyor. Sisi, Mursi'nin demir kafesle değil, cam kafesle duruşmalara getirilmesini emrediyor. Mursi'nin demir kafesle geldiği duruşmalarda mahkemeye ve cunta yönetimine meydan okumasından bir hayli rahatsız olan Sisi, "cam kafesle Mursi'nin konuşmalarını engellemek ve diğer mahkumları cesaretlendirmesinin önüne geçmemiz lazım" diyor. 

Mursi, 3 Temmuz'dan bu yana tutulduğu Mısır hapishanelerinde, 29 Ocak 2014'te ilk kez cam kafes ile hakim karşısına çıkmıştı.. Mursi, kafeste açma kapama düğmesi hakimde olan bir mikrofon aracılığıyla konuşmuştu. 

Mursi, 3 Temmuz'dan bu yana tutulduğu Mısır hapishanelerinde, 29 Ocak 2014'te ilk kez cam kafes ile hakim karşısına çıkmıştı. Kafeste açma kapama düğmesi hakimde olan bir mikrofon aracılığıyla konuşan Mursi, o günden bu yana duruşmalara bu şekilde çıkarılıyor.

 

YORUMLAR 4
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    pisi pisi sisi pisi pisi gidecen korkunun ecele faydasi yok
    Cevapla
  • BlueSky 9 yıl önce Şikayet Et
    Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla. 1. Ebu Leheb'in iki eli kurusun! Kurudu da. 2. Malı ve kazandıkları ona fayda vermedi. 3. O, alevli bir ateşte yanacak. 4. Odun taşıyıcı olarak karısı da (ateşe girecek). 5. Ve boynunda hurma lifinden bükülmüş bir ip olduğu halde.
    Cevapla
  • numan 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey yahudi ve amerikan cocugu sisiii seninde sonun kaddafi gibi pisiiiii pisiiiine gitmek olur..
    Cevapla
  • Ayhan Altun 9 yıl önce Şikayet Et
    Korkunun ecele faydası yok, siyonizmin uşağı müslüman müslüman düşmanı sisi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması