Müslüman Kardeşler'den önemli çağrı

Mısır'da Müslüman Kardeşler teşkilatı, Mübarek iktidarının devrilmesinin yıl dönümünde 'safları birleştirin' çağrısı yaptı.

Müslüman Kardeşler'den önemli çağrı
Müslüman Kardeşler'den önemli çağrı
GİRİŞ 26.01.2015 16:43 GÜNCELLEME 26.01.2015 16:43

Mısır'da Müslüman Kardeşler teşkilatı, Hüsnü Mübarek'in iktidarını sona erdiren 25 Ocak Devrimi'nin dördüncü yıldönümünde devrimden vazgeçmeyeceğini belirterek 'safları birleştirin' çağrısı yaptı.

Müslüman Kardeşler'in internet sitesinde yayımlanan açıklamada, 'Müslüman Kardeşler teşkilatı kutlu 25 Ocak Devrimi'nin dördüncü yıldönümü münasebeti ile başkaldıran Mısır halkını selamlıyor' dendi.

'Stratejik yol olarak belirlenen devrim yolunda geri adım atılmayacağını ve örgütün var gücüyle bu yolda devam edeceğini' kaydeden açıklamada, 'Mısır'ın geldiği noktada kapsamlı devrimden başka bir çözüm olmadığı ve onun sadece karşı devrimi boşa çıkarmakla değil tüm ülkenin yolsuzluktan, despotizmden ve despotizmi destekleyen yapılardan temizleninceye kadar devam etmesi gerektiğine' işaret edildi.

Açıklamada ayrıca, 'darbeci milislerin kan akıtması ve tüm yurtta barışçıl eylemcileri hedef almasıyla darbeci rejiminin ölüm raporuna imza atmış olduğunu, akan kanın devrimi beslemeye devam edeceğini ve sonunda istibdat güçlerinin yıkılacağı' vurgulandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı