Rusya ve İran vizeleri kaldırıyor

Rusya ve İran, karşılıklı olarak vize uygulamasını kaldıracak anlaşma hazırladı.

Rusya ve İran vizeleri kaldırıyor
Rusya ve İran vizeleri kaldırıyor
GİRİŞ 27.01.2015 16:55 GÜNCELLEME 27.01.2015 22:08
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

İran'ın Moskova Büyükelçisi Mehdi Sanai konuya ilişkin açıklamasında, Rusya ve İran Dışişleri Bakanlıklarının bir mutabakat zaptı üzerinde çalıştığını belirtti.

İki ülke dışişleri bakanları tarafından imzalanacak anlaşmanın vizesiz seyahat sistemine geçişi sağlayacağını vurgulayan Sanai, uygulamadan ilk etapta işadamları ve turistlerin yararlanacağını kaydetti.

Öte yandan, İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Hüseyin Abdullahiyan, Rusya Dışişleri Bakan Yardımcısı Mihail Bogdanov'la yaptığı telefon konuşmasında, Moskova'da devam eden Suriye görüşmelerini değerlendirdi.

Taraflar, Moskova'daki görüşmelerinin Suriye krizinin siyasi yolla çözülmesini sağlayacak, sürdürülebilir bir ortama geçmesine katkı yapmasını umut ettiklerini dile getirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 35
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Yorum yapanlarin yaş ve tahsilleri de bilinse daha iyi olacak. Bazi yorumlari okuyunca vah benim memleketim diyorum. Yas 33 , isletme, tarih lisans sürüyor.
    Cevapla
  • NurYolu 2 9 yıl önce Şikayet Et
    usya ile savaşmamız demek yıkılmış bir türkiye demek osmanlıya yapılan bize yapılmak isteniyor bizim yapacağımız en güzel şey rusya ile batı arasına karışmamak irana güvenmemek batıya hic güvenmemek israili nasıl yeneriz bunun yatırımını yapmak israili vurabildiğimiz gün bağımsız türkiye dünya emperyalizmine dur akan kan ve gözyaşına dur dediği gündür
    Cevapla
  • NurYolu 1 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye cumhuriyeti kendi kendine yetebilecek bir ülkedir fakat şu an için bu mümkün deyil zamana ihtiyacımız var dünyanın gidişine bakarsak bize kurulu düzen dost gözükmüyor bizim kendimize gelmemize fırsat verilmemeye calışıyor ve bunu engelleyemiyorlar ne yapmaları lazım bizi engellemek için bir savaşa sokmaları lazım suriye ile denediler olmadı olsaydı aslında biz rusyayla savaşmış olacaktık ?? r
    Cevapla
  • halıcıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye gerçek gücüne kavuşması için 7haziran. Seçiminde tek partili olması lazım çok başlı. Yönetim kaosa sürükler iyi düşünmek lazım sevsekte sevmesekte ortada bir başarı var
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    osman ozturk sen ne hikaye anlatiyorsun
    Cevapla
  • BJK 9 yıl önce Şikayet Et
    senin yorumun bu kadar mı?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
TUSAŞ Genel Müdürü Kotil: KAAN 2028'de yerli motorla uçmazsa başımız belaya girer
Bahisçi trollün naylon şirketine İBB’den 1.5 milyonluk ihale! İşte belgesi