''Hizbullah'ın cevabı, İran'ın cevabıdır''

İran Devrim Muhafızları Komutanı Muhammed Ali Caferi, "Hizbullah'ın Siyonist rejime cevabı, İran'ın da cevabı demektir" dedi.

''Hizbullah'ın cevabı, İran'ın cevabıdır''
''Hizbullah'ın cevabı, İran'ın cevabıdır''
GİRİŞ 30.01.2015 16:36 GÜNCELLEME 30.01.2015 16:36
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İran'ın resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, Suriye-İsrail sınırında bulunan Golan Tepeleri'ndeki Kuneytra kentinde devriye gezen Hizbullah'a ait araca İsrail helikopterinin düzenlediği saldırıda hayatını kaybedenler anısını düzenlenen törende konuşan Caferi, "Siyonist rejime verilen cevap en alt düzeyde verilen karşılıktı. Umarım bu karşılıktan gereken dersi almışlardır" diye konuştu.

İsrail helikopteri, 18 Ocak'ta, Suriye-İsrail sınırında bulunan Golan Tepeleri'ndeki Kuneytra kentinde devriye gezen Hizbullah'a ait araca saldırı düzenlemiş, olayda, İran Devrim Muhafızları komutanlarından Tuğgeneral Muhammed Ali Allahdadi'nin de aralarında bulunduğu 6 Hizbullah üyesi hayatını kaybetmişti.

Hizbullah örgütü de misilleme olarak, İsrail işgali altındaki sınır bölgesi Şebaa Çiftlikleri'nde devriye gezen İsrail askeri aracına tanksavarla füze saldırısı düzenlemişti. Saldırıda 2 İsrail askeri ölmüş, 7'si yaralanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    İran İslam Devleti olduğu için fazla sevilmiyor, İran karşıtları bence önce İran'ın Müslümanlığını değil de kendilerini sorgulamalıdır...
    Cevapla
  • Oğuz Han 9 yıl önce Şikayet Et
    Saddam olmeden once Abd den degil Irandan korkun cunku o dost gorunur ama arkadan vurur demisti. Sii iran suan yemenide karistiriyor , irakta sunni mahallelerde bombada patlatiyor.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 9 yıl önce Şikayet Et
    İran'ın Ortadoğudaki rüzgarı olmasaydı, İsrail bugün belkide komşumuz olurdu...
    Cevapla
  • Garib 9 yıl önce Şikayet Et
    Şaka mı yapıyon sen adamlarını böyle kandır adamlar üst düsey adamlarınısı öldürüyor karşılıgında 2 asker ölüyor
    Cevapla
  • CaharDudayev 9 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye ve tum sunni ulkelerin Iran ve SII tehditine karsi cikarlarinin uyustugu noktlarda Israil ile bilgi alisverisi ve isbirligi yapmasi geekmektedir.Israil'in Filistin de yaptigini Iran Hzibullah ve Siiler Suriye Irak Yemen Bahreyn ve tum sunni ulkelerde misliyle yapiyor.
    Cevapla
  • napsitli 9 yıl önce Şikayet Et
    sen onu irandaki meshedilere söylede göreyim seni kocum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi