Hizbullah komutanını CIA ve Mossad öldürmüş

Hayatını kaybeden Hizbullah'ın üst düzey komutanlarından İmad Muğniye'nin CIA ve Mossad tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Hizbullah komutanını CIA ve Mossad öldürmüş
Hizbullah komutanını CIA ve Mossad öldürmüş
GİRİŞ 31.01.2015 15:23 GÜNCELLEME 31.01.2015 15:23
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Amerikan Washington Post gazetesi, İsrail’in Golan Tepeleri’ne düzenlediği saldırı sonucu hayatını kaybeden Cihad Muğniye’nin babası İmad Muğniye’nin ölümüyle ilgili bir rapora ulaştı.

Buna göre, 12 Şubat 2008’de Suriye’de bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Hizbullah’ın üst düzey komutanlarından İmad Muğniye’nin, CIA ( ABD Merkezi İstihbarat Teşkilatı) ve Mossad (İsrail İstihbarat Teşkilatı) tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Mossad’ın CIA’yle işbirliği yaparak suikasti gerçekleştirdiğini belirten gazete , Muğniye’nin CIA tarafından uzun süre boyunca yakından izlendiğini ve o gün patlayan bombanın Mossad ajanları tarafından uzaktan kontrol edildiğini belirtti.

ABD’nin, suikastte kullanılan bombanın yapımı ve test edilmesinde yardımcı olduğu da ifade edildi.

YORUMLAR 5
  • osmanoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    ben desem abesle iştigal oluyor...işte durum ortada...davranın!
    Cevapla
  • Mehtap 9 yıl önce Şikayet Et
    terör devletleri
    Cevapla
  • Şehide Allah'tan rahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Büyük Şeytana karşı yiğitçe direnen Hizbullah ve Hamas ile İran-Türkiye'nin yiğit idarecilerinin ellerinden öpüyorum..İslam aleminin izzetini temsil ediyorsunuz. İslam aleminin petrolünü İSRAİL ve ABD'ye peşkeş çeken arap liderlere de şuur diliyorum
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    bir şeye ulaşmalarına gerek yokki gün gibi ortadadır.dünyanın her yerindeki vahşetlerin sorumlusu cia ve mossad dır aynı örgüttürler kim ne derse desin bu böyledir siyonisttirler.
    Cevapla
  • eren yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    bir de saçma sapan konuşuyorlar.görüyosunuz işte hizbullah komutanını israil ajanları öldürttürmüş.görünen köy kılavauz istemez.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Özgür Özel randevu talep etti mi? Erdoğan duyurdu! Dikkat çeken açıklama: Teklif ederiz...
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...