IŞİD'den korkunç toplu infaz!

Irak'ın Felluce kentinde terör örgütü IŞİD'in alıkoyduğu asker ve polislerden oluşan 137 kişiyi öldürdü ve toplu mezarlara gömdü.

IŞİD'den korkunç toplu infaz!
IŞİD'den korkunç toplu infaz!
GİRİŞ 01.02.2015 12:45 GÜNCELLEME 01.02.2015 12:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bölgedeki Duleym aşiretinin ileri gelenlerinden Muhammed ed-Duleymi, yaptığı açıklamada, "IŞİD, Felluce kentindeki Sınai semtinde alıkoyduğu 137 kişiyi toplu bir şekilde idam etti. Alıkonulanların hepsi asker ve polisti" dedi.

Söz konusu infazın bir laboratuvarda gerçekleştirildiğini dile getiren Duleymi, cesetlerin de toplu mezarlara gömüldüğünü ileri sürdü.

TÖVBE EDENLER SERBEST BIRAKILDI

Duleymi, IŞİD'in bir yıldır alıkoyduğu Sahve güçlerinde görev yapan 30 kişiyi de "Tövbe ettikleri ve aynı işe tekrar dönmemeye söz verdikleri" için serbest bıraktığını, geri dönmeleri halinde öldürmekle tehdit ettiğini söyledi.

100 DOLAR FİDYE

Öte yandan adını vermek istemeyen bir aşiret mensubu ise IŞİD'in 137 kişiyle ilgili infazdan önce asker ve polislerin yakınlarından "50 ila 100 bin dolar arasında değişen fidye talep ettiği"ni belirtti.

Söz konusu iddialar henüz bağımsız kaynaklardan teyit edilemedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞİT bir Siyonist projedir. Bu katiller İsrail'in dostudur.İsrail'e bir taş bile atmazken HAMAS'ı tehdit etmektedir.İsrail Suriye'deki İşiticileri Golanda Sahra hastahanesinde tedavi etmektedir...
    Cevapla
  • tora 9 yıl önce Şikayet Et
    yazıktır günahtır be... müslüman müslümanın kanını döker mi? bunların 1 yılda döktüğü müslüman kanını israil dökememiştir...
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    Kan döken o şeytanlar da zaten İsrailli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
8 ilde operasyon! 'Odacılar' suç örgütü çökertildi
IMF'den Türkiye açıklaması