'IŞİD ile savaşın' çağrısı!

Irak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Nuceyfi, IŞİD'i Irak'tan püskürtmek için mülteciler dahil herkesin teröre karşı savaşması çağrısında bulundu.

'IŞİD ile savaşın' çağrısı!
'IŞİD ile savaşın' çağrısı!
GİRİŞ 27.02.2015 20:01 GÜNCELLEME 27.02.2015 20:01
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Nuceyfi ofisinden yapılan açıklamaya göre, Nuceyfi, Irak'ın Ankara Büyükelçiliği'nde Türkiye'deki mültecilerle bir araya geldi.

Açıklamada sözlerine yer verilen Nuceyfi, "Mültecilerin içinde olduğu durum, karşılaştıkları sorun ve engellere karşı duyarlıyız. Geçici olmasını diliyoruz. Nihai çözüm, herkesin evine dönebilmesiyle gerçekleşir" dedi.

IŞİD'in Musul Müzesi'ne yaptığı saldırı

Terör örgütü IŞİD'in elinde bulundurduğu Musul kentindeki müzeye saldırısına da değinen Nuceyfi, terör örgütünün kentte birçok cami, peygamberlerin türbesi ve kliselere yönelik saldırısına bir de müze saldırısının eklendiğini dile getirerek, söz konusu saldırıyı "iğrenç suç" olarak niteledi.

Nuceyfi, Irak'taki terörü püskürtmek için mülteciler dahil herkesin ordu, polis teşkilatı veya el-Haşit eş-Şaibi'ye katılması çağrısında bulunarak, "IŞİD tarafından gasp edilen bölgelerin kurtarılmasındaki öncelik kendi halkınındır" ifadesini kullandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • halhal 9 yıl önce Şikayet Et
    ben diyorumki 40 yılık geçmişim var ırak ve orta doğuda biri sunni biri şia ne anlama geliyor 2 taraf bile musluman ben sadam zamanın da tahran camiye gittim bagdat imam azam camisine gitim orda insanlar ibadet ederlerdi oyle ortama geldik fitne fesatı koyanlar allaha havale ediyorum
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    vay vay vay amerikayı çağıranlar milyon müslümanın kanını akıtanlar işide karşı savaşın diyor hainler...
    Cevapla
  • hikmet 9 yıl önce Şikayet Et
    bunları görünce şunu diyorum allahım bizleri birbirimize daha sadıkkıl birimiz hepimiz hepimiz birimiz olmayı dayimkıl dağılmış milletlerin sonu işte
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...