Cihatcı John'un babası konuştu!

Örgütün esir aldığı rehineleri öldüren IŞİD celladı Muhammed Emwazi'nin babası Jasem Abdulkarim 'oğlumun ölüm haberini bekliyorum' dedi.

Cihatcı John'un babası konuştu!
Cihatcı John'un babası konuştu!
GİRİŞ 02.03.2015 11:09 GÜNCELLEME 02.03.2015 11:27
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Henan Kutbi haberi

Irak asılı, Kuveyt doğumlu bilgisayar mühendisliğinden IŞİD celladı olan Muhammed Emwazinin babası Jasem Abdulkarim, oğlu hakkında bildiklerini anlattı. 

Jassem Abdul Karim Cihatcı John'un babası (51) ''Oğlum 2010'da İngiltere'de sonra iş olanakları aradı. Kendine uygun işi bulamıyınca tekrar Kuveyt'e döndü burada da istediği maaş bulamayınca tekrar Türkiye'ye geri döndü. Uzun bir süre hiç görüşmedik. 2013 yılında bizi arayıp benden ve annesinden Suriye'de insani hizmetlere katılacağını ve hellallik istediğini söyledi. Sonradan onu televizyonlarda kafa keserken gördük. O günden beri onun ölüm haberini bekliyorum'' dedi.

Ben onun sesini Amerikan rehin infazından önce duydum ilk önce tam sesini tanıyamadım, video'yu eşim'de izliyordu ve birden bağırmaya başladı ''bu benim oğlumun sesi,insanları öldüren benim oğlum'' dedi. O zaman infazı gerçekleştirenin oğlum olduğuna emin oldum. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 5
  • Oguz 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslüman görünümlü INGILTERE ordusuna dikkat edin...Cevrenizi durmadan aydinlatin
    Cevapla
  • tabi tabi inandık 9 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlar uyanık olun. Bunlar devrin Lawrence' leridir.
    Cevapla
  • Murad 9 yıl önce Şikayet Et
    Adamın kafası yerinde değil ki. Tam celled diye seçilecek adammış seçmişler. Sorgu yok sual yok... Akıl fikir desen zaten hiç birisinde yok!
    Cevapla
  • bayan 9 yıl önce Şikayet Et
    babasını tebrik ederim.. en iyisini söylemiş.
    Cevapla
  • ozdegel 9 yıl önce Şikayet Et
    insanları kesen zihniyetin hangi kesimden çıktığını iyi anlamak lazım. burada dış güçlere suç atmak işin kolaycılığı. problem İslamı iyi anlayamamış insanların İslamdan arındırılmaması. insanlar hala anlamıyor namaz kılmak oruç tutmak bir insanın Müslüman olduğunu göstermez. şekille yapılan ibadet sadece toplumu kandırmaya yarar. yani münafıkların silahıdır bunlar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kalkınma Yolu Projesi ile Türkiye-Irak ticaretinde 20 milyar dolar hedefi
Aysever'den CHP'li belediye başkanlarına: Ekrem'in tetikçisi olamazsınız