'Netanyahu'nun sözleri küstahça'

Yahudi Senatör Feinstein, Netanyahu'nun 'bütün Yahudileri temsil ettiğine' yönelik açıklamalarını 'küstahça' olarak nitelendirdi.

'Netanyahu'nun sözleri küstahça'
'Netanyahu'nun sözleri küstahça'
GİRİŞ 02.03.2015 11:25 GÜNCELLEME 02.03.2015 11:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

CNN Televizyonu'na mülakat veren Dianne Feinstein, Netanyahu'nun ABD ziyareti için İsrail'den ayrılmadan önce "ABD'ye tüm İsrail ve Yahudi toplumunun elçisi olarak gidiyorum" açıklamasına tepki gösterdi.

'Netanyahu beni temsil etmiyor' diyen Yahudi Senatör, İsrail Başbakanı'nın açıklamalarının 'küstahça' olduğunu söyledi.

Yahudi toplumunun da diğer toplumlar gibi farklı bakış açılarını içinde barındırdığını belirten Senatör Feinstein, "Açık yüreklilikle söylüyorum ki küstahlık İsrail'e yakışmıyor" ifadelerini kullandı.

Buna rağmen Feinstein Netanyahu'nun Salı günü Kongre'de konuşma yapacağı oturuma katılma niyetinde olduğunu kaydetti.

Onlarca Demokrat siyasetçinin Netanyahu'nun Kongre'de yapacağı konuşmayı boykot ederek oturuma katılmaması bekleniyor. Bu isimler arasında ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden da bulunuyor.

YORUMLAR 3
  • gezgin 9 yıl önce Şikayet Et
    belliki nedenyahu'nun politikaları abd'nin canını sıkmış. inşallah birliğiniz bozulurda islam dünyasıda rahat bir nefes alır.
    Cevapla
  • VATANDAS 9 yıl önce Şikayet Et
    Obamanin 2 senesinden artik daha az kaldi 2016 kasiminda yahudilerin kimin tarafindan temsil edildigini o zaman anlarsin....1948de soykirimin ardindan 3 sene sonra Israili kuran BEN GURION israil ulkesi dunyanin tum yahudilerinide temsil etmektedir dendiginde Birlesmis Milletlerde buyuk bir alkis kopmustu,,,,,O gunden sonra Israili taniyanlar boyle tanimisti.....simdi ise amerikanin devlet baskani ile natanyahu arasinda buyuk bir savas vardir. natanyahu obamanin tum cabalarina ragmen bunu yarin kongrede bir daha hatirlatacak.....Israili sevmeyenlere ve dahasi onu kapatmak arzusu olanlarada bu bir bildiri olacak. Nitekim Israil bugun 8 milyona yakinsa sebebi tamamen budur>
    Cevapla
  • Octopus Vulgaris 9 yıl önce Şikayet Et
    Lobi bu kadının ipini çeker.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şaban Sevinç: Atatürk'e rahmetli demeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: PKK artık gündem olmaktan çıkartılmalı