Kralla görüştü, Türkiye'yi suçladı

Erdoğan'la aynı gün Suudi Arabistan'a resmi ziyarette bulunan Mısır Cumhurbaşkanı Abdülfettah el-Sisi verdiği röportajda Türkiye'yi suçladı.

Kralla görüştü, Türkiye'yi suçladı
Kralla görüştü, Türkiye'yi suçladı
GİRİŞ 02.03.2015 14:29 GÜNCELLEME 02.03.2015 15:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la gezilerinin aynı güne denk gelmesini “tesadüf” olarak değerlendiren Sisi, "Türkiye, Mısır'ın içişlerine müdahale etmeyi bırakmalı" dedi.

Mısır Cumhurbaşkanı el-Sisi, dün Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da bir dizi temasta bulundu. Sisi, kısa süre önce tahta çıkan Suudi Kral Salman Bin Abdülaziz el-Suud’la bir araya geldi. İki lider iki ülke arasındaki işbirliğini masaya yatırdı.

AFP’de yer alan haberde; Sisi’nin Riyad ziyaretinin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Suudi Arabistan gezisiyle aynı güne denk geldiği vurgulandı. Haberde ziyaret öncesi Suudi El Arabiya kanalına bir mülakat veren Sisi’nin Türkiye’yi suçlayan ifadelerine de yer verildi. 

Erdoğan’la aynı gün Suudi Arabistan’da olmalarının “tesadüf” olduğunu belirten Sisi, Türkiye’nin Mısır’ın içişlerine müdahale etmeyi bırakması gerektiğini de sözlerine ekledi. 

AFP’nin haberinde; "Sisi’nin İslamcı selefi Muhammed Mursi’yi Temmuz 2013’te devirmesinden bu yana aralarındaki ilişki gerilen iki liderin Riyad’da bir araya gelmediği" ifade edildi.

YORUMLAR 5
  • f_dogan76 9 yıl önce Şikayet Et
    taktiği anlaşılan bahçeliden almış reis nereye giderse bu da oraya gidip, fitne çıkaracak yani.
    Cevapla
  • tur 9 yıl önce Şikayet Et
    ne olacak o haksız olan koltuk sevdalısı onu kiraya alan Siyonist parası yani menfaat koltuğa haksız yere otudu onunda sonu sedat veya mbrk hayırsız siyonist
    Cevapla
  • Mehmet 9 yıl önce Şikayet Et
    pis sisi körfezde para bizdeki pirinç gibi diyen sen değil misin? parayı alan emir de alır...
    Cevapla
  • MUHAMMED 9 yıl önce Şikayet Et
    Ey diktatör sisi bu dünya sana da kalmaz,Aldın mazlumların ahını çıkacak aheste aheste , kıral selman da yanımız da olsa müslüman ümmetini kimse tutamaz, Rapbım yar ve yardımcımız olsun ,AMİN
    Cevapla
  • sır 9 yıl önce Şikayet Et
    firavunlar devri çoook eskilerde kaldı.ama hortlatmaya çalışanlar var,lakin boşa kürek!..Osmanlı tokadına susamış firavuncuk, belli!:D
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Uzman isim tarih vererek açıkladı! '7,5'lik deprem bekliyoruz'
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri