Iraklı kız: Allah IŞİD'i affetsin

IŞİD tehdidi dolayısıyla evlerini terk ederek Erbil'deki kamplara yerleşen Iraklı ailenin kızı, IŞİD'in bile utanacağı sözler sarf etti.

GİRİŞ 05.03.2015 14:25 GÜNCELLEME 05.03.2015 17:37
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Kontrolünü eline aldığı bölgelerde adeta terör estiren IŞİD tehdidinden kaçan ailelerden birinin kızı olan Meryem, SAT-7 adlı bir televizyona verdiği röportajda adeta insanlığa ders verdi. Kendilerini evlerinden eden IŞİD için 'Onlara bir şey demiyorum. Sadece Allah onları affetsin. Neden bizi evimizden ettiler ki' ifadelerini kullandı.

SAT-7 muhabirinin gözyaşları içinde dinlediği Maryam, evini çok özlediğini söyledi. Muhabirin, durumunuz için kızgın mısın? sorusuna adeta ders gibi cevap verem Maryam şu ifadeleri kullandı; ''Hayır kızgın değilim. Allah bizi koruduğu için ona şükreyorum. Ben sadece tüm dünyanın bizi ve buradaki çocukları görmesini istiyorum. Hislerimizi anlatmak istiyorum'' ''

IŞİD'in bile utanacağı sözler sarf eden Maryam, sosyal medyada kısa sürede konuşulan isimlerden biri oldu. #PrayforMyriam hashtag'i açan kullanıcılar, Maryam için dua kampanyası başlattı.

İşte o röportaj...

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 23
  • cry 9 yıl önce Şikayet Et
    Hristiyan olması neden sizi gerdiki ? İnsan, herşeyden önce insan.!
    Cevapla
  • selcuk 9 yıl önce Şikayet Et
    kimin haklı kimin haksız oldugunu anlamak için sozde sunni olan bu medya organı gibi kuruluslara bile bakmak yeter.id hepinizin cezasını verecek. er yada geç
    Cevapla
  • Alperen 9 yıl önce Şikayet Et
    Tamamen önceden hazirlanmis Hiristiyanlik propagandasi bir yayin
    Cevapla
  • Refref 9 yıl önce Şikayet Et
    kurgu kokuyor!
    Cevapla
  • hooooo 9 yıl önce Şikayet Et
    o tv kanalı da misyorner kanalı hatta yerlisi bile var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam