Köpekli işkenceye soruşturma!

İsrail askerlerinin köpeklerini Filistinli gence saldırttığı görüntülere ilişkin soruşturma başlatıldığı belirtildi

Köpekli işkenceye soruşturma!
Köpekli işkenceye soruşturma!
GİRİŞ 05.03.2015 16:46 GÜNCELLEME 05.03.2015 16:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ordu Sözcüsü Avichay Adrae, olay hakkında yaptığı yazılı açıklamada "Genelkurmay Başkanı Gadi Eizenkot, İsrail askerlerine ait köpeğin Filistinli gence saldırı görüntüleri hakkında soruşturma açılması ve yarın sonuçlandırılması konusunda talimat verdi" ifadelerini kullandı.

Açıklamada, "Askerlerin beklentilerinin aksine olaya ciddi bakılmaktadır. Bir daha böyle olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemler alınacak" denildi.

Aşırı milliyetçi İsrailli siyasetçi Michael Ben Ari'nin Facebook sayfasında paylaştığı Filistinli Hamza Ebu Haşim'in (16) iki asker köpeğinin saldırısına uğradığı görüntüler, büyük tepki toplamıştı. Ben Ari'nin videonun altına "Askerler, küçük teröriste ders veriyor" yazdığı ancak tepkiler üzerine görüntüyü sildiği öne sürülmüştü.
 

KAYNAK: AA
YORUMLAR 5
  • Ast 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunları ancak cehennem temizler
    Cevapla
  • ali 9 yıl önce Şikayet Et
    ey zalim İsrail ve onun gizlide ve açıkta destekçisi abd ve Avrupa...Allah sizi dünyanın ve ahiretin en şiddetli azabına uğratsın. gücü elinde bulunduranlar zalimlik yapar ve zalimlerden yana olurlarsa sünnetullah onların helakına ve yerlerine mazlumların geçmesine hükmeder. tarih bunun örnekleri ile dolu. İsa ve Musa peygamberin hayatına bakın anlarsınız. Hz. Muhammed'e bakın anlarsınız. ileride mısırda ihvan egemen olacak görün ve bilin. bu sünnetullahtır. çünkü siz gücü adalete hizmette kullanmıyorsunuz...
    Cevapla
  • Kara Kaplan 9 yıl önce Şikayet Et
    Soruşturma mı ? He evet İsrail'de kanun varmış soruşturma açsın !! her gün onlarca kişi kaçırılıp öldürülüyorlar .. Hani soruşturmalar ???
    Cevapla
  • horolom 9 yıl önce Şikayet Et
    soruşturma muhtemelen görüntü sızdırıldığı içindir. katil devlet için bunlar sıradan olaylar
    Cevapla
  • ÖMER 9 yıl önce Şikayet Et
    Terorist ha o zaman siz nesiniz savunmasız çocuğa vuranmı yoksa elinden evi memleketi hürriyeti alınan çaresizmi terorist sizce kim tabiki israel terorist
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı