Irak'ta 17 IŞİD militanı öldürüldü

Irak'ın Enbar vilayetinde bir güvenlik merkezine saldıran IŞİD militanlarından 17 kişinin öldürüldüğü bildirildi.

Irak'ta 17 IŞİD militanı öldürüldü
Irak'ta 17 IŞİD militanı öldürüldü
GİRİŞ 22.03.2015 14:46 GÜNCELLEME 22.03.2015 14:46
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Enbar Emniyet Müdürü Kazım Muhammed el-Fehdavi, "Güvenlik güçleri, bu sabah Ramadi kentindeki Terörle Mücadele Müdürlüğü binasına saldırı düzenleyen terör örgütü IŞİD militanlarıyla saatlerce çatıştı" dedi.

Çatışmada 17 IŞİD militanının öldürüldüğünü belirten Fehdavi, IŞİD militanlarının kentteki Adalet Sarayı'na 4 havan topu attığını ancak binanın isabet almadığını ve bölgede maddi hasar oluşmadığını söyledi.

Irak'ta IŞİD'in 10 Haziran 2014'te Musul'un ardından diğer bazı bölgeleri ele geçirmesiyle başlayan çatışmalar, ülkenin çeşitli kentlerinde halen devam ediyor. Irak ordusuyla Peşmerge güçleri, militanların bulunduğu bölgeleri kurtarmak için operasyonlar düzenliyor. ABD öncülüğündeki koalisyon güçleri de orduya hava desteği veriyor.

YORUMLAR 3
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Etek giyen dişi aslanlar
    Cevapla
  • özü kürt 9 yıl önce Şikayet Et
    hakan isid fistan giyip dudaklarini boyayip kaciyo . insani kafese koyup yakipta göstermek yigitlik deyil. iside isidlilere etek ve makes yakisir bunlar korkak ötlek!!!
    Cevapla
  • özü kürt 9 yıl önce Şikayet Et
    ulan isid kürtmilitanlari sizi aslanlar gibi bekliyo . sizin gücünüz mazlumlara ve cocuklara kadinlarayeter. biz kürtler destanyazmi insanlariz sen selhadini eyübüyü tanimiyomusun isid !!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Yüzyılın en büyük projesi olan "Kalkınma Yolu projesi"nin bölge için neden önemli?