İsrail İran'ı sorumlu tuttu

Yemen'de başlatılan operasyonla ilgili İsrail'den ilk açıklama geldi.

İsrail İran'ı sorumlu tuttu
İsrail İran'ı sorumlu tuttu
GİRİŞ 26.03.2015 16:00 GÜNCELLEME 26.03.2015 16:00
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Yemen operasyonuyla ilgili Ria Novosti haber ajansına konuşan Rusya'nın İsrail Büyükelçisi Dorit Golender, "Bölgede olup biteni yakından izliyoruz. İsrail basını da Yemen'deki operasyonu dikkatle takip ediyor. Dünyada bütün bu olup bitenlerin, bunları finanse edip destekleyen saldırgan ülkelerin etkisiyle yaşandığını düşünüyorum. Olayların gerçekleşme biçimine baktığımızda, bunda İran'ın parmağının olduğunu görüyoruz" dedi.

YORUMLAR 13
  • nureddin 9 yıl önce Şikayet Et
    bir vatandaş ben ne diyorum sen neden bahsediyorsun. işin özeti şu; tek çözüm islam birliği.
    Cevapla
  • nureddin 9 yıl önce Şikayet Et
    israil iranı suçluyorsa iran doğru yolda demektir.
    Cevapla
  • nureddin 9 yıl önce Şikayet Et
    ne alaka şimdi ben yemen meselesinden bahsediyorum.israil iranı suçluyorsa,iran ile abd birbirine karşı cephelerdeyse iran doğru yapıyordur diyorum. söylemek istediğim bu. ayrıca şii de değilim. meseleyi çarpıtma.
    Cevapla
  • bir vatandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    iran israilin has adamlarındandır. kimi kandırıyorsun sen. Yüzyıllar önce haçlılar kudüsü işgal ederken, şia fatımi devleti de haçlılara yardım etmişti. sizin karakteriniz budur. Müslümanları sırtından hançerlemektir karakteriniz. Asla kafirlere karşı islam için savaşmadınız. Ama müslümanlara karşı kafirlerle gizli ittifaklar yaptınız. DOSTUNUZ KAFİR ESAD NEDEN GOLAN TEPELERİNİN HESABINI VERMİYOR. GOLAN TEPELERİ KAÇA SATILDI. İSVİÇRE BANKALARINDA ESAD SÜLALESİNİN KAÇ MİLYON DOLAR HESAPLARI VAR ONU SÖYLE ÖNCE.
    Cevapla
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    EN BUYUK sorumlu İsrail dir neden fitne onlardan başlıyor cunku usa israilin taşeronluğu yapıyor ona yol gösterip orta doğudaki butun yer altı ve yer ustu kaynaklarını namalanıyor yeterki İsrail kendi can guvenliyini koruyor aynı anda mosadın yakın dostu İRANDIR anlaşarak paylaşıyorlar cunku iran mosaddan daha tehlikeli olduğunu unutmayın
    Cevapla
  • Tahir 9 yıl önce Şikayet Et
    Duyduk duymadık demeyin abd fransa ingiliz israil Sünni olmuş! Sünni kardeslerimi tenzih ederim canım kadar kiymetlidir kendilerini Sünni diye takdim eden vahabilerin ne mal olduğu iyice ortaya çıkıyor
    Cevapla
  • Musa 9 yıl önce Şikayet Et
    İsrail ve İran şeytanları birbirini suçlarlar ama işbirliğine devam ederler.Yeter ki müslüman kanı aksın onu ister bu kafirler.
    Cevapla
  • eren yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    İran ve israilin işbirliği yaptığı yok...İsrail ve Amerika yeri geldiği zaman şiileri de vuruyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor