Yemen'de operasyon karşıtı gösteri

Yemen'de Suudi Arabistan'ın önderliğindeki koalisyonun başlattığı ''Kararlılık Fırtınası'' operasyonu başkent Sana'da protesto edildi.

Yemen'de operasyon karşıtı gösteri
Yemen'de operasyon karşıtı gösteri
GİRİŞ 26.03.2015 18:19 GÜNCELLEME 26.03.2015 18:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bab'ül Yemen'de toplanan yüzlerce Husi yanlısı, Suudi Arabistan'ı ve operasyona destek veren ülkeleri kınadı. Göstericiler, ''Yemen'in istikrar ve iç işlerine'' müdahale olarak nitelendirdikleri operasyonların ''derhal sonlandırılmasını'' talep etti. Operasyona katılan ülkelerin aleyhinde slogan atan göstericiler, daha sonra olaysız dağıldı.

YORUMLAR 2
  • kulhakkı 9 yıl önce Şikayet Et
    iran büyük oynuyor lübnan suriye ırak afganistan yemen para silah devrim muhafızları adeta koloni kurmuş her ülkeye iranlı vatandaşlarını doldurmuş fars kolonisi oluşturuyor abd iranı durdurmak için saddamı yem olarak koydu karlı çıkan iran oldu şimdi ırak ta temizliyor sünnileri suriyede sünnileri katlediyor islam alemi kerbelaya döndü
    Cevapla
  • Yusuf 9 yıl önce Şikayet Et
    Masallah Arablar herkes birbirini yiyor. bir sudiarabistan kaldi!! oda dahil oldu bir sekilde. Iranda niye Siileri öldürüyorsun diye Suudiarabistanla savasmaya basladimi tamamdir bu is... Plan bir bir isliyor.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!