Nasrallah: Suudi Arabistan'ın hala bir şansı var

Hizbullah Genel Sekreteri Hasan Nasrallah, Suudi Arabistan'ın Yemen saldırılarını durdurması için 'hala bir şansının' olduğunu söyledi.

Nasrallah: Suudi Arabistan'ın hala bir şansı var
Nasrallah: Suudi Arabistan'ın hala bir şansı var
GİRİŞ 29.03.2015 12:01 GÜNCELLEME 29.03.2015 12:21
Bu Habere 121 Yorum Yapılmış

Nasrallah, yaptığı televizyon konuşmasında, Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'de Husi Ensarullah hareketine yönelik başlatılan hava saldırılarına ilişkin açıklamalarda bulundu.

''İSRAİL SUUDİ ARABİSTAN İÇİN HİÇ TEHDİT OLUŞTURMADI''

Yemen'e hava saldırısı düzenleyen Suudi Arabistan'ı, Irak'taki intihar saldırılarılarından ve Suriye'de siyasi çözüme engel olmaktan sorumlu tutan Nasrallah, "Ne oldu da Araplar bu kadar gözü pek oldular. Cumhurbaşkanlığının Hadi'ye iade edilmesi bahanesi, Yemen'e savaş açmak için yeterli bir sebep mi? İsrail hiçbir zaman Suudi Arabistanlı yöneticilerin ve onların yandaşlarının gözünde böyle bir operasyonu gerektirecek tehdidi oluşturmadı" dedi.

''SUUDİ ARABİSTAN'IN HALA BİR ŞANSI VAR''

Yemen'e saldırıyı kabul eden Müslümanların günahkar olduğunu ve kıyamet günü hesaba çekileceklerini söyleyen Nasralllah, "Saldırının en bariz bahanesi, 'İran'ın Yemen'de nüfuzunu artırdığı' iddiasıdır ki bu yalanların en büyüğüdür. Bölgenin kapılarını İran'a açan Suudi Arabistan'daki yönetici akıldır" ifadesini kullandı. 

Saldırının gerçek sebebinin, "Suud ailesinin Yemen'deki nüfuzunu kaybetmesi" olduğunu savunan Nasrallah, saldırıların durdurulması için Suud'un elinde "hala bir şans" bulunduğunu söyledi.

YORUMLAR 121
  • Bahri 8 yıl önce Şikayet Et
    Müslümanlara akil nezaman verilicek
    Cevapla
  • Hüseyin dereli 8 yıl önce Şikayet Et
    islamda mezhepler yok diyen zavallı sen hiç okuyup araştırmadınmı mezhep ne demek bir zahmet lügata bak ķörü körüne hareket etme ayrıca içtihat ne demek onuda araştır sonra Hz. Muaviye hakkında konuş
    Cevapla
  • m.ert 8 yıl önce Şikayet Et
    Misafir misin nesin.. hamasın sözcüsü hizbullaha demedimi.. laf ürütme. gel ESADIN YANINDA SAVAŞTIĞIN GİBİ BİZİMDE YANIMIZDA İSRAİLE KARŞI FİİLEN SAVAŞ.. HİZBULLAH TEK ADZM GÖNDERDİMİ? HAYIR.. ANCAK SENİN gibiler kandırılır.. elbette iyiliği dokunuyor.. teşekür edilecek kadar..
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu katil hiz.şeytan israilden garanti aldı Arapları katletmeye çemkirmeye cüret ediyor.
    Cevapla
  • hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Dikkat edelim bu şialar Müslümanlara karşı büyük bir tehditdir.Bu şia mollaları ağızlarını doldura doldura peygamberimize ve ehline lanet okuyup sövüyor maazallah.Allah onları iflah etmeyecekse en kısa sürede helak etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri
Özgür Özel, 15 Temmuz direnişçilerine alçak sözler: Kot üstüne kefen çeken zibidiler...