İran'da şok saldırı: 3 ölü

İran'ın Huzistan eyaletinin yönetim merkezi Ahvaz kentinde polis karakoluna düzenlenen silahlı saldırı sonucu 3 polis öldü.

İran'da şok saldırı: 3 ölü
İran'da şok saldırı: 3 ölü
GİRİŞ 02.04.2015 13:04 GÜNCELLEME 02.04.2015 13:04
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İran devlet televizyonunun haberine göre, Ahvaz kentinin Gambue Parkı'ndaki polis karakoluna sabah saatlerinde kimliği belirlenmeyen kişiler tarafından silahlı saldırı düzenlendiği, saldırıda 3 polisin öldüğü, 2'sinin ise yaralandığı belirtildi.

Gerginlik Mart ayında başlamıştı

Mart ayı içerisinde Ahvaz'da bir futbol maçı sonrası başlayan toplumsal olaylar kısa sürede yönetim karşıtı gösterilere dönüşmüştü. Sünni ve Arap nüfusun yoğunlukta olduğu Ahvaz'da İran polisinin müdahalesi sonrası güvenlik güçleriyle göstericiler arasında çatışmalar yaşanmıştı. Yunus Asakareh isimli bir Arap gencin, İran polisi tarafından öldürülmesi olayların fitilini ateşlemişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 7
  • bilo 9 yıl önce Şikayet Et
    bir ülkenin başında bela olmadıkça başkalarına bela olması kaçınılmazdır..bakınız amerika avrupa ve iran çok rahat ülkeler başlarında bela yok...o yüzden başka ülkelere burunlarını çok rahat sokuyorlar...
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Çalma kapıyı yüzük taşıyla çalarlar kapını baltabaşıyla
    Cevapla
  • talha 9 yıl önce Şikayet Et
    islam coğrafyasına mezheb fitnesi ihrac eden iran, çıkardığın yangın eninde sonunda senin topraklarını ve düzeninide yakacak !!! öldürülen masum insanların kanının hesabı çıkmaz mı sanıyorsun...
    Cevapla
  • metiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Masum imam mitolojisiyle tevhide bayrak açan bu şia zihniyetinin ümmetin hayrına yaptığı tek bir iş var mı? Peygamber soyundan olmanın kişinin takvasını arttırdığına dair Kuranda tek bir ayet bulamazsın müslüm efendi.Hz. Nuh'un oğlu iman etmedi. Ebu leheb peygamberimizin amcacıydı. Umarım bu örnekler kafanı çalıştırmana vesile olur.
    Cevapla
  • müslüm 9 yıl önce Şikayet Et
    şimdi senin gibi cahil ve dinden habersiz üstelik bide iftiraci terbiyesiz birisine ne denilir merak ederim.fakat o haşa sapık dediğin siyah sarıklı molla haşimidir yani resulullahın sa, soyundan gelen, önce bişeyler öğren sonra demeç ver.
    Cevapla
  • talha 9 yıl önce Şikayet Et
    mezhebciliği yapan ben değilim irandaki siyah sarıklı molla denen sapık zihniyet... türkiye yapmadı Allahın bir ikazı... ıraktak öldürülen milyonlarca masumun, suriyedeki 350 bin mazlumun son olarakta yemendeki fitnenin altında hep iranın armağı var suç ortağı ve bunuda islam adına din adına yaptılar...
    Cevapla
  • cahidi 9 yıl önce Şikayet Et
    yani türkiye mi yaptı diyorsun ders olsun diye, bu mezhepçilikle daha çok yol gidersin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'de haftanın VAR kayıtları açıklandı
Alman liderin ziyareti sonrası Cumhurbaşkanlığı'ndan dikkat çeken 'İsrail' çıkışı!