Ekmelettin İhsanoğlu Sisi ile görüştü

MHP'den milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Mısır'da darbeyle başa gelen Abdulfettah Sisi ile görüştüğü ortaya çıktı.

Ekmelettin İhsanoğlu Sisi ile görüştü
Ekmelettin İhsanoğlu Sisi ile görüştü
GİRİŞ 20.04.2015 11:59 GÜNCELLEME 20.04.2015 12:17
Bu Habere 60 Yorum Yapılmış

Haber 7 Özel

Mısır El Ahram gazetesinin haberine göre geçtiğimiz Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı aday olan, şimdi de Milliyetçi Hareket Partisi'nden milletvekili adayı olan Ekmeleddin İhsaoğlu, Mısır'da darbeyle yönetimi ele geçiren Abdulfettah Sisi ile bir görüşme yaptı. Daha önce İslam İşbirliği Teşkilatı Başkanı olarak Sisi ile görüşen İhsanoğlu'nun halihazırda resmi görevi olmadan Sisi ile görüşmesi akıllarda soru işaretleri bıraktı.

İhsanoğlu, başarısız geçen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra siyaseti bıraktığını açıklamasına rağmen, milletvekili listelerinin YSK'ya teslim edilmesine az bir zaman kala ani bir kararla MHP'nin 'sürpriz aday'ı olmuştu.

SİSİ HEMEN ARDINDAN CIA BAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Abdulfettah Sisi, bu görüşmenin ardından CIA Başkanı John Brennan ile görüştü.

Daha önce açıklanmayan görüşmede, iki ülke arasındaki ilişkilerin yanı sıra bölgesel ve uluslararası gelişmeler ile terörle mücadele konusunun ele alındığı belirtildi.

Görüşmede Mısır İstihbarat Servisi Başkanı Halid Fevzi, CIA Başkanı Brennan'ın özel müsteşarı Theodore Singer ve ABD'nin Kahire Büyükelçisi Robert Stephen Beecroft'un da hazır bulunduğu  ifade edildi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 60
  • ercan 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi gelde ağzını açma bahçeli çağırsın ne konuştularda diye bir sorsun utanın utanın bu ne ya ondan sonra milletçiyiz diyeceksiniz işte bu yüzden mhp ye oy yok 2023 kadar AKP varmı ötesi
    Cevapla
  • Yav sanane 8 yıl önce Şikayet Et
    Darbeciyse darbeci, dovmeciyse dovmeci. Apayri, bambaska bir ulke. Butun dunya kabul etti de sen mi edemiyon? Butun dunya ile dusman olduk boyle boyle.
    Cevapla
  • MUSTAFA AKTAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK Yazık Kİ NEYAZIK Beni Yönetmeye Talip Olana BAK. Biz ki mısır ı bir zamanlar VALİLİKLE Yönetmişiz Şimdi mısırda bir darbecinin ayağına gidiliyor Bu darbe üstelik bir müslüman gruba yapıldı pes
    Cevapla
  • Hüseyin Şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    MHP gereğini yapıp Ekmeleddin İhsanoğlunu partiden ihraç etmelidir.Bu aday demokrasi dışı yol ve kişilerle hem Türk siyasetine hem de MHP ye büyük zarar vermektedir. Geçmişte Emekli olduktan sonra MHP'ye katılan eski Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi (DGM) Savcısı Nusret Demiral, ezanın Türkçe okunması gerektiğini savunmuş ve tepkiler üzerine partiden ihraç edilmişti.
    Cevapla
  • kul 8 yıl önce Şikayet Et
    Onlar aynı akımdan geliyorlar normal.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz