İran'dan flaş Yemen açıklaması

İran Dışişleri Bakan Yardımcısı Abdullahiyan, Suudi Arabistan'ın Yemen operasyonunu bir kaç saat içinde durdurulabileceğini savundu.

İran'dan flaş Yemen açıklaması
İran'dan flaş Yemen açıklaması
GİRİŞ 21.04.2015 16:08 GÜNCELLEME 21.04.2015 16:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

İran devlet televizyonunun haberine göre,Hüseyin Emir Abdullahiyan, Yemen'e düzenlenen operasyonların yapılan çabalar neticesine gelecek saatler içinde son bulacağı konusunda iyimser olduklarını ifade etti.

İranlı diplomat, " Önümüzdeki saatlerde Yemen'deki çeşitli grupların müzakere masasında oturup siyasi süreci güçlendirecekleri konusunda iyimseriz " açıklamasında bulundu.

İran, Suriye ve İsviçre Dışişleri Bakan Yardımcılarının katılımıyla Suriye konusunun ele alındığı Tahran'daki toplantıda konuşan Abdullahiyan, İran'ın Yemen konusuna büyük önem verdiğini kaydetti.

 

YORUMLAR 8
  • musa can 8 yıl önce Şikayet Et
    yau sizin nealacaginiz vereceginiz var iranla anliyamiyom . beki SUDINI YANINDA YERALIRSANIZ ÖLÜRSENIZ CEHNETE GIDECEGINIZE DAHIL BIR TAPU VARMI !!!!
    Cevapla
  • berlin 8 yıl önce Şikayet Et
    Burada buyuk bir algi operasyonu var. iran a kurban..
    Cevapla
  • berlin duvarı 8 yıl önce Şikayet Et
    berlin isimli o halde kurban oluşun mübarek olsun sana. belliki zihninde berlin duvarı gbi bir duvar var bütünlüklü bakamıyorsun
    Cevapla
  • emin 8 yıl önce Şikayet Et
    İranın daha ehli küfürle çarpıştığı görülmemiş boş konuşmayın ehli sünnet düşmanı Şiiler bıraksan ehli sünneti katletecekler
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Eminim İranın tarihiyle ilgili iki satırlık bir yazı bile okumamışsın ama önemli değil elbet tüm iftiraları kaydeden melekler de var.
    Cevapla
  • dayı 8 yıl önce Şikayet Et
    isviçrreye noluyo
    Cevapla
  • Kaiser Soze 8 yıl önce Şikayet Et
    açık konuşayım akpliyim ama şu an yemeni konuşan sahiplenen biz olmalıydık müslüman düşmanı israil dostu persler değil...
    Cevapla
  • mert akgün 8 yıl önce Şikayet Et
    İranın sraille dost olduğuua hiçbir kanıt yoktur.Hatta biz daha çok dostluk yaptk ona bakılırsa...Ticareti her ülke yaptı. Böyle diye diye,bu iftiralardan imanınız zayıflıyor.Farkındamısınız?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar
Türk askeri pratiğine Baykar damgası: Kısa sürede büyük etki