IŞİD'in son malzemesi bebekler

Irak ve Suriye'de büyük bir bölgeyi kontrol eden terör örgütü IŞİD'in paylaştığı bir fotoğraf insanın kanını donduracak cinsten

IŞİD'in son malzemesi bebekler
IŞİD'in son malzemesi bebekler
GİRİŞ 27.04.2015 13:50 GÜNCELLEME 27.04.2015 14:24
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Mışıl mışıl uyuyan bebeğin başının sağ tarafında bir tabanca, sol tarafında ise bir el bombası ve doğum belgesi bulunuyor.

İngiliz Independent gazetesinin internet sayfasında yer alan habere göre, IŞİD sadece çocukları değil, yeni doğmuş bebekleri de propagandaya alet ediyor. 

TABANCA VE EL BOMBASI

IŞİD muhalifi Suriyeli bir aktivistin Twitter hesabından paylaştığı fotoğrafta yeni doğmuş bir bebek baş ucunda bir tabanca, el bombası ve doğum belgesiyle görülüyor.
Her şeyden habersiz mışıl mışıl uyuyan bebeğin bir IŞİD militanına ait olduğu iddia edildi.

Söz konusu bebeğin fotoğrafını Twitter hesabından paylaşan Ebu Ward El Raqqavi, "Bu çocuk sadece bizim için değil, sizin için de büyük risk" yorumunda bulundu.

Fotoğrafın gerçek olup olmadığını "Daily Mail Avustraila" gazetesine değerlendiren Avustralya Ulusal Üniversitesi'nden bir terör uzmanı, IŞİD'in bu tür propaganda yöntemlerine başvurduğunu iddia ederek, görselin "gerçek" olduğunu vurguladı.

ABD öncülüğündeki koalisyon gücünün IŞİD'e karşı hava operasyonları da devam ediyor. Hafta sonu Irak'ın Felluce, Beyci, Musul ve Ramadi kentlerinde IŞİD'in 17 hedefi vuruldu.

YORUMLAR 8
  • musa can 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan SAAD INGILIZ DEDILERMI ZORUNA GIDIYO GALIBA SENIN KÖKENIN INGILIZ !!!
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Saad sen olayı çarpıtıyorsun.müslüman camii ye türbeye kiliseye bomba atmaz ama ışid bunu yapıyor ....kadın ve çocuklara tecavüz edilmez ama bu rezilliği de yapıyorlar. Sakın islamda bu tür saçmalıklar var deme!...ha birde peygamberin şeriatı dedinya hangi şeriattan bahsediyorsun Peygamberin şeriatı ne zamandan beri vahşet oldu? Kafa kesip poz vermek hangi şeriat mış he bi anlat bilek Peygambere ve Allah'a iftira atmaktan bıkmadınız mı?yabancı kimlik taşiman seni nie rahatsız etti.ışid un üzerinden çıkan İngiliz İsrail Fransa kimlikleri nasıl oluyor bunlar müslüman sa biz mi kafiriz...sus o aklını kendine sakla
    Cevapla
  • tevhid 8 yıl önce Şikayet Et
    "Savaşta inkâr edenlerle karşılaştığınız zaman hemen boyunlarını vurun."Muhammed 4"Ey Peygamber, kâfirlerle ve münafıklarla savaş. Onlara karşı katı ol."Tevbe 73“Ali bin Ebi Talib bana dedi ki:Rasulullah (S.a.v)’in beni gönderdiği işe seni göndereyim mi?Nerde bir heykel, suret görürsen mutlaka onu dümdüz edeceksin ve ne kadar yerden yüksek bir kabir görürsen, mutlaka onu da dümdüz edeceksin.”Müslim"Ey iman edenler!Eğer fasıkın biri size bir haber getirirse onun doğruluğunu araştırın.Hucurat 6 Musuldaki rehinelerlerden türk aşçı kadın vardı videosunu izleyin kimmiş tecavüzcü,Rabbim bütün müslümanları fasıkların iftiralarından korusun.
    Cevapla
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu katil örgüt Siyonist in son kozu dur.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu işidin peşinden gidenin vay haline! Ölmüş işidlerin üzerinden İngiliz kimliği çıkıyor.İngilizlerin cihat yaptığı nerde görülmüş onlar müslümansa haşa 1400 yıllık İslamiyet mi yanlış?bildiğim kadarıyla cihadı kafire karşı yaparız Kafir bize karşı cihat yapamaz aksini iddia eden varsa inancından ve insanlığından şüphe ederim.
    Cevapla
  • Saad 8 yıl önce Şikayet Et
    İng ve diğer ülklerde müslüman yok mu? Ben de şuan müslüman olmayan layil bir develttin kimliğini taşıyorum...Sen Muhammed as şeriatına tabi olan devletin kimliğini mi taşıyorsun?
    Cevapla
  • temel candan 8 yıl önce Şikayet Et
    tam bir komedi bence yapmacık imitasyon vs vs bir örgüt olduğunu nasılda anlatıyor bu haber ama.... Süper haber ellerine sağlık anlayana
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'a Gazze boykotu! Biden'ın davetini reddettiler
'İsraf' saltanatı ifşa oldu!