İran'dan Suudi Arabistan'a sert suçlama

İran Devrim Muhafızları Komutanı Cafer, Suudi Arabistan'ı hainlikle suçladı ve 'İsrail'in izinde yürüdüğünü' söyledi.

İran'dan Suudi Arabistan'a sert suçlama
İran'dan Suudi Arabistan'a sert suçlama
GİRİŞ 27.04.2015 15:47 GÜNCELLEME 27.04.2015 15:47
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İran Devrim Muhafızları Komutanı Tümgeneral Muhammed Ali Caferi, hainlikle suçladığı Suudi Arabistan yönetiminin İsrail'in izinde yürüdüğünü ve çöküşünün yakın olduğunu ileri sürdü.

Başkent Tahran'da bir toplantıda konuşan Caferi, Suudi Arabistan'ın Yemen'e yaptığı saldırıların ardından çöküş aşamasına geldiğini öne sürdü.

İranlı general, Bugün Suudi Arabistan utanmazcasına ve iğrenç bir şekilde tahakküm sistemine karşı çıkan bir milleti bombalıyor ve katliam ediyor. Hain Arabistan İsrail ve Siyonistlerin izinde yürüyor ve onların bastığı ayak yerlerine ayak basıyor dedi.

İran'daki yetkililerin bazı hususları göz önünde bulundurarak Suudi Arabistan hakkında konuşmadığını söyleyen Tümgeneral Caferi, ülke yetkililerine seslenerek Şimdi ki bu saldırılar yapılıyor artık bu hususlar düşünülmemeli diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    iran, ümmet-i muhammed'in enbüyük düşmanıdır. şu ırak'ın, suriye'nin haline bakın sefil olan halka müslümanlara bakın bunlar hep iran'ın milli ideolojisi olan şii emperyalizminin yayılmacılığının kurbanları. iran geçmişde de kalleşti bugün de kalleş yarında kalleş olacaktır. biz kendimizi korumak mecburiyetindeyiz. ciddi olmalıyız. "vay benim müslüman kardeşim" zihniyetiyle asla bakamayız iran'a.
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Tam da rahmetli Şaron'un istediği kıvama gelmişsin. Müslüman'a düşman gözüyle bakmak Peygamberin dininin neresinde var?
    Cevapla
  • berlin. 8 yıl önce Şikayet Et
    suudlarin bu saldirisi..sonu iran a atilan buyuk bir bombala sonuclanacak diye dusunuyorum. Isin icinde cok derin stratejiler var. Yoksa amac burada ne sunni nede sia .. ama oyle gozukuyor
    Cevapla
  • talha 8 yıl önce Şikayet Et
    bu molla rejimi kadar ikiyüzlüsünü görmedim... suriyede 300 bin mazlumu katledip koskoca bir ülkeyi harabeye çevirdiniz, ırakta sırf başbakanlıkğı almak ve birkaç bakan almak için abdyle işbirliği yapıp milyonlarca müslümanı katlettirdiniz, hala daha tutmuş neler söylüyosunuz... islam coğrafyasında ipliğiniz azara çıktı ne deseniz boş artık
    Cevapla
  • Tayyar Halid 8 yıl önce Şikayet Et
    klasik iran açıklaması, nerede ümmet var ise israile destekle suçla ama israilin çanağına daima destek tut. İşiniz gücünüz takiyye yalan, düşün ümmetin boynundan.
    Cevapla
  • veysi 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu malumun ilanıdır.Ancak ABD piyonları bunu kabul etmezler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
İsrailli gazete Erdoğan fotoğrafıyla yayınladı: Türk planı