IŞİD'e katılan 3 kızdan ilk fotoğraf!

Geçen Şubat ayında Türkiye üzerinden Suriye’ye geçerek IŞİD’e katıldıkları düşünülen üç İngiliz kızdan ilk kez somut bir haber çıktı.

IŞİD'e katılan 3 kızdan ilk fotoğraf!
IŞİD'e katılan 3 kızdan ilk fotoğraf!
GİRİŞ 28.04.2015 08:30 GÜNCELLEME 28.04.2015 08:44
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Üç kızdan biri olan Amire Abase, Twitter üzerinden, bir lokantadan ısmarlandığı anlaşılan yemeğinin fotoğrafını paylaştı.

El Arabiya’nın haberine göre, Amira’nın ’devlet paket servisi’ altyazısıyla paylaştığı fotoğrafta, Ortadoğu’da olduğu konusunda fikir veren kebap, kızarmış tavuk ve lavaş gibi yemekler dikkati çekiyor.

IŞİD taraftarları, örgüte kısaca ’devlet’ derken Amira fotoğrafın altına, yemeği arkadaşı Um Eyüb ile birlikte yediklerini belirtiyor. Um Eyüb bir süre önce Twitter’den ’bazı kafirlerin kafalarını kesmeyi istediğini’ yazmıştı.
 
16 yaşındaki Amira Abase geçen Şubat ayında arkadaşları Şamima Begüm ve Kadiza Sultana ile birlikte Türkiye üzerinden Suriye’ye geçmişti.
 
Üç kızın Suriye’ye gitmek üzere otobüse binerken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan kızların Rakka’da oldukları sanılıyor.


 

YORUMLAR 12
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Alem yapmaya gitmişler belli ki
    Cevapla
  • adnan 8 yıl önce Şikayet Et
    Kuranin neresinde yazar git muslumanlari oldur kafasini kes kadinlara tecvuz et sonra kole pazari kur sat eger gercek muslumansa sen ve onlar neden abd ingiltere degil israil degilde neden suriye irak senin islamdan haberin yok ne zirvaliyor bre zindik
    Cevapla
  • müslüman 8 yıl önce Şikayet Et
    burada yorum yapan arkadaşlar siz hiç Kuran okumazmısınız bu insanlar neden dünyanın öbür ucundan çıkıp sıcak yuvalarından gelip işide hicret ediyorlar hiç düşünmezmisiniz gerçekten siz uyutulmuş,kandırılmış bir kavimsiniz.Tek amacımız dünyada Allah'ın indirdiği şeriatla hükmedilmesi bunu kim yaparsa biz oraya hicret etmekle sorumluyuz.Çünkü biz ahirete inanmış kişileriz ve Rabbimiz bize Kuran'ı Kerimden sorulacağımızı bildiriyor.insanlara iftira atacağınıza açın da Kuran okuyun.
    Cevapla
  • SIDAN 8 yıl önce Şikayet Et
    ulan MÜSLÜMANLIGI KENDINIZE ALETT ETINIZ DUSARDA SARHOSUNU UYUSTURUCU KULANANI ATYISTINI ISIDE KATINIZ MÜSLÜMAN HEMI:
    Cevapla
  • Nazlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Kınamak gibi olmasın ama artık bizimde her şeyi çok bilen cahil gençlerimizde aynı hatayı yapıyor oje ve tesettür hiç birbirine yakışıyormu
    Cevapla
  • Hakan Yamaç 8 yıl önce Şikayet Et
    Kebaplar iyiymiş....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya Bankası, "Emtia Piyasaları Görünümü" raporunun Nisan 2024 sayısını yayınladı
Paşinyan: 1915 travmasını atlatmalıyız