Netanyahu: ABD bizim güvenliğimiz

İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, ABD'nin İsrail'e yönelik desteğinin, İsrail'in milli güvenliğinin temelini oluşturduğunu belirtti.

Netanyahu: ABD bizim güvenliğimiz
Netanyahu: ABD bizim güvenliğimiz
GİRİŞ 06.05.2015 09:19 GÜNCELLEME 06.05.2015 09:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Netanyahu'nun ofisinden yapılan yazılı açıklamada, ABD Kongresi'ndeki Demokratlar ve Cumhuriyetçilerden oluşan bir heyeti kabulü sırasında konuşan Netanyahu'nun, "ABD'nin İsrail'e yönelik desteği ve onunla ittifak, İsrail'in milli güvenliğinin temelini oluşturuyor" dediği belirtildi.

''İSRAİL UMUT IŞIĞIDIR''

Açıklamaya göre, heyetten ABD Temsilciler Meclisi İç Güvenlik Komitesi Başkanı Cumhuriyetçi Michael McCaul da "İzninizle heyet adına şunu ifade etmek istiyorum. Biz burada bugün Demokratlar ya da Cumhuriyetçiler olarak değil, İsrail'i destekleyen Amerikalılar olarak bulunuyoruz. İsrail, bizim bölgedeki en iyi müttefikimizdir. İsrail, demokratik bir devlet ve bölgedeki umut ışığıdır" ifadesini kullandı.

Açıklamada, heyetin ülkeye ne zaman geldiği, kaç gün kalacakları ve ne zaman ülkeden ayrılacakları konusunda bilgi verilmedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • MUSTAFA 8 yıl önce Şikayet Et
    amerikanın arkasına sığının bakalım şimdilik o gazzedeki katliamların hesabını toprağın altında nasıl vereceksin aceba o zamanda seni abd kurtarır belki bekle...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Valilik açıkladı! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: Çok sayıda kişi tahliye edildi
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'