Suriye lideri Esed'den 'yenilgi' itirafı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esed, muhaliflere karşı verdikleri savaşta son dönemde bazı yenilgilere uğradıklarını kabul etti.

GİRİŞ 06.05.2015 15:13 GÜNCELLEME 06.05.2015 22:27
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Cephede alınan yenilgileri çok sık kabullenmeyen Esed'ın bu açıklamaları, isyancıların Suriye'nin kuzeyinde ve güneyinde önemli bölgeleri ele geçirmesinin ardından geldi.

Şam'daki bir okulda konuşan Suriye lideri Esed, savaşta "galibiyet ve mağlubiyetlerin ya da iniş ve çıkışların" doğal olduğunu söyledi.

Esed buna karşın rejim güçlerinin "tekrar zaferler kazanacağına" dair söz verdi.

YORUMLAR 53
  • muşlu 8 yıl önce Şikayet Et
    bu yenilgiyi bide esedi ziyaret ednler kabullense
    Cevapla
  • balba 8 yıl önce Şikayet Et
    israil güneyden türkiye kuzeyden, kim anti emperyalist
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin Esed güçlerine ya da Esedin İsraile attığı bir tane mermi yok ne saçmalıyorsun. Her iki taraf da Müslüman katili, kim emperyalist.
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Âdem ile Havva'dan beri her defasında "İsrail menzilimizde 10 dakikada yok ederiz" diyerek bugüne dek küffara karşı tek ok atmamış olan ve Kudüs'ü İsrail'e taşere eden İRANI artık ortadan kaldırma vakti geldi. Filistin düzelirse bütün Arap Dünyası'nın düzeleceğini unutmayın. Nihayetinde Bağdat’ı, Şam’ı, Sana’yı nüfusuna aldıran İİRANIN bunu artık açık bir şekilde ifade etmesi, TAHRAN haricinde bütün İslam başkentlerinin cayır cayır yanması bizler için yeterince acı bir metafor değil mi? Ya da koca bir kazık? Allahım MÜSLÜMANLARI Üç Kıta Yedi Denizin Başkomutanı Recep Tayyip Erdoğansız Sahipsiz Halifesiz bırakma Allahım !
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Anti Satan sen kafanı yorma! Şah İsmailin Azraili Yavuz Sultan Selim Han olur İRANIN başına ÇALDIRAN gibi yağarız hemde bu sefer kapıyı çalmadan !
    Cevapla
  • anti satan 8 yıl önce Şikayet Et
    iranın tüm bölgeye hatta afrikaya hakim olduğunu biliyormusun :) bu arada iranı nasıl yok etmeyi düşünüyorsunuz? :)) hilal tekniğiylemi?bence israilin emrindeki abd yi çağırmadan edemezsin :)
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 8 yıl önce Şikayet Et
    Muhalif demek, yönetime devlete polise karşı olmak demek, batıyla ortak olup ülkenin insanlarını öldürmek terör yapmak demek. Arap Baharı demek. Batının silahla yapamadığını kendi ülke insanlarına yaptırması demek.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Abdurrahman Unutuyorsun. O sevdiğin ve koruduğun Esed daha bir tek mermi atılmamışken camiden çıkanları katletmekle işe başladı. Müslümanlar kendine gelemeden yüzlerce şehid verdiler. İlk günlerde bizim gezideki THKPC li (Esed yanlıları)Vandallardan yüz kat daha masum eylemlerdi direnişçilerin eylemleri. Ne yani direnmeseydiler de Mısırdaki gibi kurbanlık koyunlar gibi ölseler miydi. Önümüzde Mısır örneği varken direnişin ne kadar önemli olduğunu görün.
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 8 yıl önce Şikayet Et
    talha: Batı ortadoğuyu parçalamaya, yeni ülkeler kurma Müslümanları birbirlerine kırdırma derdine düştü siz hala onları savunuyorsunuz. Bir konuda haklısınız zalimin yanında yer alanların öbür dünyada hiç şansları yok...
    Cevapla
  • talha 8 yıl önce Şikayet Et
    hadi yaaaa, birde terörist deseydin tam olurdu... sivil halkı katletmenin, okullara, hastahanelere, pazarlara kitle imha silahları atmanın ve yüzlerce kez sivil yerleşim yerlerine kimyasal silahlar atmanın adı ne oluryor pekiyi? esed ve onun işbirlikçisi iran ve hizbullat katil ve zalim olarak geçecek, sizlerse onları sevenler olarak İNşaAllah mahşer gününde yerinizde onların yanı olacak... ayeti kerimede zalimlere meyletmeyin buyrulmakta, size acıyorum, sizler zavallasınız
    Cevapla
  • Hasan Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Risâleyi Nur un ilhamlar yazıldığını söyleyen zat vahyin dışında kaynak yoktur. Vahy kavramını iyi irdele ilham bağlayıcı değildir Bağlayıcı olan Hidayet Kur'an ve onun pratiği olan risalettir Yoksa her ilhamı kaynak kabul edersek şirk olur
    Cevapla
  • Abdurrahman Kaba 8 yıl önce Şikayet Et
    m m : Kişinin yaşantısına bakarsınız...
    Cevapla
  • m m 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanın kalbine gelene ilham ya şeytani dir yada rahmanidir. Ama muhakkak bunun bir kaynağı vardır. Bu ilham ister rahmani olsun ister şeytani olsun, hiçbir şer-i hüküm verilemez. Bunlar ya insanın rahmani yönünün arttırır yada şeytani yönünü arttırır. Tek katkısı bu dur.
    Cevapla
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    islama imana hizmetkar eden alimlerin ilhamlarına kurban
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı