IŞİD'in 503 kişiyi infaz ettiği iddia edildi

Irak'ta Enbar Vilayet Meclisi Başkanı Yardımcısı Falih el-İsavi, terör örgütü IŞİD'in Ramadi'de 503 kişiyi infaz ettiğini ileri sürdü.

IŞİD'in 503 kişiyi infaz ettiği iddia edildi
IŞİD'in 503 kişiyi infaz ettiği iddia edildi
GİRİŞ 17.05.2015 14:36 GÜNCELLEME 17.05.2015 14:59
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İsavi, Ramadi'nin büyük bölümünün IŞİD'in kontrolünde bulunduğunu, durumun son derece "kaygı verici" olduğunu söyledi.

Ordu güçlerinin, Ramadi'de IŞİD'e karşı henüz ciddi bir ilerleme kaydetmediğini aktaran İsavi, "IŞİD militanları, Ramadi'de arasında asker ve sivillerinde de olduğu 503 kişiyi infaz etti. Durum kritik. Bağdat hükümeti bölgeye takviye askeri güç gönderdi ancak bu istenilen düzeyde olmadı. Kentteki güvenlik krizinin aşılması için İbadi hükümetinin bölgeye daha fazla askeri birlik göndermesi gerekiyor. Koalisyon ülkelerinin de ciddi hava desteğine ihtiyaç var" dedi.

Irak’ın başkenti Bağdat’ın batısında yer alan Enbar vilayetinin merkezi Ramadi kenti şiddetli çatışmaların ardından iki gün önce IŞİD'in kontrolüne geçmişti.

YORUMLAR 13
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yau bu munafik isid lilerin bir kürt komandani diri diri sakalini cekip kopariyo demeki haketmisler.
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    bbenim hiç bişeyim donmuyor. böylesi propaganda amaçlı yalan dolana kanmayın
    Cevapla
  • Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha önce 50 kşiyi yaktılar dendi.Kaynak şii ırak yönetimi.İnsanlara çocuklarını pişirip yediriyorlar dendi.Kaynak Birleşik Krallık vatandaşı pkklı bir kürt.Organ kaçakçılığı yapıyorlar dendi.Kaynak şii ırak yönetimi.Çin örgüte katılan uygurluları öldürdüğünü söyledi.Şimdi 500 kişiyi infaz etti diyorlar.Kaynak yine şii ırak yönetimi.Bunlar tekbir getiriyor, Şii ırak yönetimi 13-14 yaşındaki sunni çocuğu küfürlerle sokak ortasında kurşuna diziyor.Haber7'den bulabilirsiniz videosunu.Abd dışişleri bakanı suudi arabistan gibi kukla arap ülkeleri ile fetva çıkartacağız ışide karşı diyor ağzı ile.Aklı olan düşünür.
    Cevapla
  • Hanifi 8 yıl önce Şikayet Et
    bunların o pam pak tertemiz islam dini ile uzaktan yakından alakaları yoktur Peygamber Efendimiz(a.s.m)veda hutbesinde ne diyor birbirinizin boynunu vurmayınız.
    Cevapla
  • gerçek 8 yıl önce Şikayet Et
    kafirler müslümanların boyunlarını vuruyor, deaş da kafirlerin boynunu vuruyor. kukla şia maliki, beşar esat, obama ve avrupa gelmiş müslümanları vuruyor. işit de arada bir ajanları, kukla askerleri yakalıyor.
    Cevapla
  • Tarafsız 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir de Musul için operasyon çığlığı atıyorlar... Önce elinizdekileri korumayı becerin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ROKETSAN yeni lazer silahını test etti! İşte o anlar...
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?