İran Savunma Bakanı Irak'ta

İran Savunma Bakanı Dehkan birtakım görüşmeler gerkçekleştirmek için Bağdat'a gitti

İran Savunma Bakanı Irak'ta
İran Savunma Bakanı Irak'ta
GİRİŞ 18.05.2015 11:46 GÜNCELLEME 18.05.2015 11:46
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İran Savunma Bakanı Hüseyin Dehkan, Irak'a gitti. Dehkan'ın Irak ziyaretiyle ilgili yapılan açıklamada, birtakım görüşmeler gerçekleştireceği bilgisi verildi. Ancak ziyaretin, zamanlamasının önemli olduğu kaydediliyor. Irak'ın yüzölçümü olarak en büyük vilayeti olan Enbar'ın başkenti Ramadi'nin tamamen IŞİD kontrolüne geçmesinin ardından Dehkan'ın Irak'a gitmesi dikkat çekici olarak ifade ediliyor. 

Dehkan'ın ziyareti, Irak Cumhurbaşkanı Fuat Masum'un Tahran ziyaretinden iki gün sonra gerçekleşti.

YORUMLAR 7
  • isa 8 yıl önce Şikayet Et
    İranın sizin İşitle farkı budur ki, İran ülkelerin bütünlüğünü ve halkı savunuyor. İşit ise birilerinin kuklası olup çoluk çocuk, haklı haksız demeden Müslüman kanı akıtıyor.Bu zalimler neden İsraile ve... bir taş atmıyolar ve...
    Cevapla
  • YasinBaba 8 yıl önce Şikayet Et
    iran işidi temizlemeye çalışıyorsa ve bunda haklıysa birilerine iranı temizlemelidir buda haktır. doğruya doğru şimdi. mesele türkiye esed yönetimini suriyeden temizlemeye haksahibi midir? bir soru.
    Cevapla
  • Serkan 8 yıl önce Şikayet Et
    İşid militanları ramadiden elde ettikleri ağır silahlarla bağdatı kısa sürede düşürebilir ama kuzey ıraka yönelip tüm silahları heba edecekler.ağababaları böyle istiyor.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    İran ışıdı temizlemeye çelışıyor diye dua edeceklerine,bir de kalkmışlar iran müslüman katliamı yapıyormuş. Gözününüz önündeki haberleri görüyosunuz da ne diye inkar ediyosunuz hala... irana attığını iftiralar size yeter belki...
    Cevapla
  • İRAN+İŞİD 8 yıl önce Şikayet Et
    iran ile işidin ne farkı var ikise mezhepçi.
    Cevapla
  • eray akalın 8 yıl önce Şikayet Et
    İran ortadoğuyu işidden temizlemeye çalışıyor.Irak ordusunun gücü işide yetmediği için,iran ırağa yardım etti.Tikritin işidden temizleyen iran bir başarıya daha imza attı. İran tikriti işidden temizledikten sonra ordan çekildi.Bu durum iranın ışıd bahanesiyle ırakta nufuzunu artırıyor laflarını boşa çıkardı. Şimdi görüldüğü gibi işid ramadiyi ele geçirdi. İran yine yardım için ırakla görüşüyor.
    Cevapla
  • yaşar 8 yıl önce Şikayet Et
    laf değil, iran hırsları için ölüm ve savaş dışında hiç bir adım atmıyor. iran katil bir devlettir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü