Ağaca bağlayıp bazuka attı

Kosova basınının iddiasına göre Kosovalı IŞİD komutanı Lavrdrim Muhaceri, bir kişiyi bazukayla infaz etti.

GİRİŞ 22.05.2015 09:23 GÜNCELLEME 22.05.2015 13:49
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Gazetenin internet sitesinde yer alan sosyal medya görüntülerinde Lavdrim Muhaceri olduğu öne sürülen kişi, direğe bağlanmış bir kişiyi, uzaktan ateşlediği bazuka ile öldürüyor. 

Kosova’nın Kaçanik kentinden 2 buçuk yıl önce Suriye'ye ardından da Irak'a geçerek terör örgütü IŞİD'e katılan 27 yaşındaki Lavdrim Muhaceri sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta bir kişinin başını keserken fotoğraflarını yayınladıktan sonra adını dünyaya duyurmuştu. 

Bugün ise Muhaceri paylaştığı kan donduran video görüntüde, Ibrahim Shraideh adındaki bir kişiyi bazukayla öldürürken görünüyor. Muhaceri'nin paylaştığı bu video görüntüsü Kosova'yı sarstı. 

Video görüntüsü ile beraber paylaştığı metinde Muhaceri, Suriye’nin Deir ez Zor bölgesinde yerel bir gruba mensup 26 yaşındaki Ibrahim Shraideh adındaki bir genci bazukayla öldürdüğünü açıklarken, Kosova’daki terörist yanlılarını tutuklayan, Kosova polisine ve Kosovalı yetkililere tehditler yağdırdı. Muhaceri IŞİD sıralarına, Kosova’dan günden güne katılanları sayısının da artığını duyurdu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Isidde seriat icin savaşıyor.tüm gruplar iside katılacak suriye düsecek ürdün düsecek mısır düsecek Diyarbakır düsecek milyonlarca insan ölecek ve biz kına yakıcaz
    Cevapla
  • Tahir 8 yıl önce Şikayet Et
    Esfele safilin budur
    Cevapla
  • hastürk 8 yıl önce Şikayet Et
    ne goçunuyonuz o kişi 2 kişiyi roketatarla öldürmüş yaptığına karşılık kısas uygulanmış buna vahşet değil aynen adalet denir.
    Cevapla
  • efe 8 yıl önce Şikayet Et
    bence kurmaca hacılar roket patlayınca direk duruyor adam yok adamı parçalayan roket direği ne yapar :)
    Cevapla
  • vanlı garip 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne kin ve bu kin ALLAHU ekberler nidalarıylan yapılıyor.Cağdaş hariçilik düşüncesini günümüzdek yansıması olan işid.Boşuna Alahresulu bunlar çehenem ehlinin köpekleridir dememiş.Yazık bunlar yüzünde insanlara İslamı bile anlatamıyoruz ama Allah nurunu tamamlıyacaktır zalimler istemesede
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor 10 kişiyle final kapısını araladı
Ebu Ubeyde’nin konuşmasının tamamını yayınlıyoruz... Bütün dünyaya duyurdu:Hazırlanıyoruz!