Fetih Ordusu orayı da ele geçirdi

Fetih Ordusu,rejim güçlerinin askeri karargah olarak kullandığı Cisr eş-Şuğur'un güneybatısındaki devlet hastanesinin kontrolünü ele geçirdi

Fetih Ordusu orayı da ele geçirdi
Fetih Ordusu orayı da ele geçirdi
GİRİŞ 22.05.2015 14:17 GÜNCELLEME 22.05.2015 14:17
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Aksa Askerleri (Cundu'l-Aksa) komutanlarından Ebu Musab eş-Şami, AA muhabirine yaptığı açıklamada, hastane baskınının sabah saatlerinde başladığını belirterek, "Fetih Ordusu'nun kapsamlı saldırısıyla hastanenin kontrolünün ele geçirilmesi, rejim güçlerinden onlarca kişinin esir edilmesi ve öldürülmesi sağlandı, onlarca kişi ise kaçtı" dedi.

Şami ayrıca esir edilenler arasında rejime bağlı üst düzey subaylar ile onların yanında savaşan yabancıların da bulunduğunu ve kaçanların yakalanması için operasyonların devam ettiğini vurguladı.

Öte yandan, Fetih Ordusu kaynaklarından alınan bilgiye göre, dün, hastaneye doğru tünel kazıldığı yönünde haberlerin sızması üzerine rejim askerlerinden bazıları hastaneden kaçtı.

Fetih Ordusu, 25 Nisan'da muhaliflerin kontrolüne geçen Cisr eş-Şuğur'dan kaçan Esed rejimine bağlı onlarca kişinin bulunduğu ve karargah olarak kullanılan devlet hastanesini bir süredir kuşatma altında tutuyordu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • balba 8 yıl önce Şikayet Et
    fetih ordusu değil el kaideci nusra, kendileri videoları girdiler bile, az dikkat
    Cevapla
  • balba ya 8 yıl önce Şikayet Et
    kafadan konuşma kaç tane gurup birleşmesi
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar heyecanlandıran gelişmeyi duyurdu! Rekor üstüne rekor kırıldı
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor