İki çocuğunu terk ederek IŞID’e katıldı

Avustralyalı genç kadın 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu bırakarak IŞİD’e katılmak için Suriye’ye gitti.

İki çocuğunu terk ederek IŞID’e katıldı
İki çocuğunu terk ederek IŞID’e katıldı
GİRİŞ 26.05.2015 13:40 GÜNCELLEME 26.05.2015 13:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Avusturalya’dan bugüne kadar 100 civarında vatandaş IŞİD saflarına katılmak için ülkeyi terk etmiş bulunuyor. 

Sidney Daily Telegraph Gazetesi 26 yaşındaki Jasmina Milovanov isimli Avustralyalı kadının 5 ve 7 yaşındaki iki çocuğunu bakıcısına terk ederek IŞID’e katıldığını yazdı. 

Kadının Suriye’de olduğu ise eski kocasına gönderdiği mesaj ile anlaşıldı. 

Eski koca, kadının kendisine bir ileti yolladığını, iki güzel küçük çocuğunu bırakarak Suriye’ye gitmesine ve IŞID’e katılmasına hayret ettiğini söyledi.

YORUMLAR 9
  • cengiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Hergun koca ile kavga etmektense sehit olmayi tercih etmis evet bir vebali bu dunyada vardi cocuklar ama ahirette ebedi cennet ikisi arasinda tercini netlestirmis bilen bilmiyen yorum yapmis allah bu dunyada muslumanlarin olumunu seyredenlere ahirette onlarin cezasini verirken cok seyircisi olavak
    Cevapla
  • Saad 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz iman nedir? tevhid nedir şirk nedir ? bilmediğiniz için afalıyor bocalaıyorsunuz.
    Cevapla
  • Hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte İŞİT projesi bu. Müslümanları topla ve İsrail için yok ettir. Öldüren de Müslüman öldürülende. İsrail'in geleceği bizim birbirimizi yememize bağlı.
    Cevapla
  • A.D 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben bir türlü çözmüş değilim bu işid belasını. Nasıl etkileniyorlar, ne yapıyorlar, okuyup üflüyorlar mı, bir türlü anlam veremedim. Bu durum Türkiye de de aynı durumda. Bunun müslümanlıkla falan alakası yok. Çok derin bir güç var bu işte.
    Cevapla
  • yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    ışid'in arkasında batılı güçler olabilir.Ama burdaki argüman hilafet ve islam devletini ayakta tutma islam için bir şeyler yapma olunca.Bu söylem tüm müslümanlar için değerlidir. Ve bu sebeple çekim gücü fazladır.Yoksa kimsenin okuyup üflediği yok.İslam ümmeti yeniden tek bir hilafet altında birleşme arzu içinde.Ama maalesef bunu ışid gibi bir örgüt dillendiriyor. Allah ıslah etsin bu haricleri ki bütün mücahitlerin saflarını böldüler.Dünyadaki cihadı karaladılar.Sanki başka mücahitler bilmiyor muydu hilafet ilan etmesini? Kim ilk önce ilan ederse bu hak onun mu oluyor? Bu sorular cevap bekleyen sorular.Ama cevapsız değil tabiki.
    Cevapla
  • ahmet eren 8 yıl önce Şikayet Et
    demek iki küçük çocuğunu bırakıp gidecek kadar vicdansızmış veya çocuklarından daha çok sevdiği var ona kavuşmak için her şeyi Göze almış.
    Cevapla
  • Edep Ya Hu 8 yıl önce Şikayet Et
    Zann ederek tesbitlerde bulunmak bir vebaldir. Ama ettiğiniz imadan dolayı kıyamet günü hesaba çekileceksiniz. Yazıklar olsun!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Seçime son 2 gün kala Goldman Sachs'tan Türkiye raporu!
Emekli maaşlarına düzenleme geliyor! Zam oranı için ilk tahmin geldi