Genelkurmay'dan şok açıklama: Ülke yok olacak

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Hasan Firuzabadi, flaş bir açıklama yaptı.

Genelkurmay'dan şok açıklama: Ülke yok olacak
Genelkurmay'dan şok açıklama: Ülke yok olacak
GİRİŞ 27.05.2015 00:12 GÜNCELLEME 27.05.2015 11:36
Bu Habere 55 Yorum Yapılmış

İran resmi ajansı IRNA'nın haberine göre, Dezful kentindeki bir törende konuşan Firuzabadi, Suudi arabistan'ın Yemen'e yönelik operasyonlarının "Suud hanedanlığının gururundan" kaynaklandığını ileri sürdü.

Firuzabadi, operasyonda "ABD'nin etkisi" olduğunu söyledi. İranGenelkurmay Başkanı, "ABD yıllardır bölgede birçok komplo kurdu ancak her seferinde halkların direnişi karşısında mağlup oldu. Biz hiçbir ülke için savaş istemiyoruz ancak İslami değerleri ve dünya mazlumlarını savunmaya da hazırız" ifadesini kullandı.

''SUUDİ ARABİSTAN'IN YOK OLMASINA NEDEN OLACAK''

Firuzabadi, Suudi Arabistan Yemen'e saldırarak bu ülke halkına büyük zulüm yaptığını savundu ve "Bu zulüm Suudi Arabistan'ın yok olmasına neden olacak" ifadesini kullandı.

Husilerin Yemen'deki ilerleyişini durdurmak için Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyon, 26 Mart'ta "Kararlılık Fırtınası" adı verilen hava harekatı başlatmıştı. Yemen'de Hadi yönetiminin müdahale çağrısı üzerine başlatılan operasyonun 21 Nisan'da sona erdiği açıklanmış ve Yemen halkı için artık "Umuda Dönüş" operasyonunun başladığı bildirilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 55
  • İsa 8 yıl önce Şikayet Et
    İlk günden İsraili resmiyette tanıyanlar ve İsrail kurulduğu günden ona bir taş bile atmayanlar ve filistine yardımda bulunmayanlar bu gün İsrail ve yantaşlarının burnunu yere süren Şialara ve Hizbullaha çeşitli iftirada bulunuyolar Allah haktan taraf olsun
    Cevapla
  • abdülhamid 8 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede ölen 300 bin insan iran şeytan cumhuriyeti ve hizbuşşeytan tarafından katledildi.mezhepçiliğiniz başınıza yıkılsın
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    "İsrail menzilimizde 10 dakikada yok ederiz" diyerek bugüne dek küffara karşı tek ok atmamış olan ve Kudüs'ü İsrail'e taşere eden İran'ı artık ortadan kaldırma vakti geldi. Filistin düzelirse bütün Arap Dünyası'nın düzeleceğini unutmayın. Nihayetinde Bağdat’ı, Şam’ı, Sana’yı nüfusuna aldıran İran'ın bunu artık açık bir şekilde ifade etmesi, Tahran haricinde bütün İslam başkentlerinin cayır cayır yanması bizler için yeterince acı bir metafor değil mi? Ya da koca bir kazık? Allahım Mukaddes isimlerine kurban olduğum Allahım Müslümanları Recep Tayyip Erdoğansız, Halifesiz, Çobansız, Sahipsiz Bırakma Allahım !
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    İngiliz Yahudi ittifakının ve Papalı Haçlıların desteklediği İSLAM DÜŞMANIİRAN tek parça kalmak istiyorsa? Ulu Hakan Cennet Mekan Sultan Abdülhamid Hanın Torunu Takvalı Namazlı İmanlı Osmnanlı Payitahtının Velihatı Uzun Adam Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoağanla anlaşmak zorunda, aksi takdirde İRANI ne Kraliçe ne Papa kurtaramaz !
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın en tehlikeli Yahudileri İRAN YAHUDİLERİDİR unutmayın. Bizleri Şimdiye kadar ters köşe yapan İNGİLTERE, İRAN ve İSRAİL bu üçlü dünyanın en büyük fitnesidir !“Müslüman Müslümanın kardeşidir. Ona hiyânet etmez, yalan söylemez ve yardımı terketmez. Her Müslümanın, diğer Müslümana ırzı, malı ve kanı haramdır. Takvâ buradadır. Bir kimseye şer olarak Müslüman kardeşini hor ve hakir görmesi yeter.” (Tirmizî, Birr 18)! Müslüman Müslümanı Allahuekber diye kesiyor İNGİLİZ ve YAHUDİ aklı parasına para katıp kanımızla, canımızla, malımızla, namusumuzla beslenmeye devam ediyor !
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    İsrailin kırtlağını sıkıp sırtını duvara itekleyip gözünün içine öfkeyle bakıp "seni gebertirim" diyebilen tek ülke İrandır. Bütün araplar birleşti de İsraile ne yapabildi? İsraile toprak kazandırmaktan başka bir şey yapmadı arap ülkeleri. Allah İranlıların yardımcısı olsun.
    Cevapla
  • ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz bilader. sen iranın tarihine bak ne demek istedigimi anlarsın ! islam dünyasındaki karışıklıkların tek nedeni iranın mezhepçi ve fars yayılmacılığıdır. suriyede 500bin şehide sebep olan nusayri esede destek olan, sahabeye söven ve osmanlıya düşman bir ülkeyi gelipte burada bize savunma !
    Cevapla
  • GÜLDÜRME 8 yıl önce Şikayet Et
    _İRAN NE zaman israilin boğazını sıktı? Araplar ne zaman birleşti cahil atmasyoncu. araplar birlik olsa 50 tane devletleri olmazdı. iranla İsrail arasında gizli bir menfaat birlikteliği var.
    Cevapla
  • OĞUZHAN 8 yıl önce Şikayet Et
    asıl siz suriyede yaptıklarınızdan dolayı yok olacaksınız
    Cevapla
  • mahmut 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar da hep kuru sıkı. Atıp tutmakda üzerlerine yok.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Eski bakan Mehmet Ali Yılmaz evinde ölü bulundu!
31 Mart sonrası son anket! Haritanın rengi yine değişiyor