Suriye'de varil bombalı saldırı! 85 ölü

Suriye helikopterlerinin Halep'e düzenlediği varil bombalı saldırılarda, 85 kişi hayatını kaybetti.

Suriye'de varil bombalı saldırı! 85 ölü
Suriye'de varil bombalı saldırı! 85 ölü
GİRİŞ 30.05.2015 11:21 GÜNCELLEME 30.05.2015 15:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Suriye İnsan Hakları Örgütü'nden (SNHR) yapılan açıklamada, sabah saatlerinde orduya ait helikopterlerden Halep'in El-Bab ilçesine 2 varil bombası atıldığı ve saldırıda en az 45 kişinin öldüğü ifade edildi.

İlk açıklamada ölü sayısı 45 olarak açıklanırken AFP ölü saysının 71 olduğunu duyurmuştu. Ancak ölü sayısı her geçen saat artıyor. Son olarak ölü sayısı 85 olarak duyuruldu.

Suriye Genel Devrim Konseyinden (SRGC) yapılan açıklamada, orduya ait helikopterlerin Halep'te DAEŞ'in kontrolünde bulunan Halep'in Bab ilçesinde yerleşim birimlerine varil bombalarıyla düzenlediği saldırılarda hayatını kaybedenlerin sayısının 85'e çıktığı, 90 kişinin yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, kentin Şear Mahallesi'ndeki saldırıda da 15 kişinin yaşamını yitirdiğinin belirlendiği, 20 kişinin yaralandığı ifade edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • HAK YOLU İSLAM 8 yıl önce Şikayet Et
    esed ve ışid zalimdir ALLAH muhaliflere yardım etsin
    Cevapla
  • süzer başaran 8 yıl önce Şikayet Et
    Suriyede savaşı başlatan,muhaliflerdir.O yüzen esadın çok suçu yoktur.
    Cevapla
  • Emekli-İm 8 yıl önce Şikayet Et
    Merak ettiğim Esed yönetimi,5 yıldır süren bu savaşta bu silahları alacak parayı nerden buluyor..Sadece kendisine bağlı olanlardan aldığı vergiler bile bunca silaha yetmez..Herif,bu gidişle pes edeceğe benzemiyor.Benim tahminim,Rusya ve İran durmadan Esed'e kaynak aktarıyor..Tabii petrol gelirlerini de elinde tutuyor olabilir.Öldürdükleri masum insanların kanları içinde boğulurlar inşallah.Mazlumun ahı yerde kalmaz.. Çıkar aheste aheste..
    Cevapla
  • yalan. olur. 8 yıl önce Şikayet Et
    hala daha bu alçakların ve destek verenleri müslüman görüp, suriyede müslüman müslümanla savaşıyor diyenlere kapak olsun, bu alçakların yaptığını filistinde israil bile yapmıyor, bu esed alçağı ve arkasında destek verenlerin islamla, insanlıkla ne alakaları var, sorarım size ? Allahım ümmetimiz içinde mezheb adına bu zulmü yapanları kahhar isminle kahru perişan eyle, bu alçaklar ve onlara destek verenleri gönül bağı olanları kahru perişan eyle Allah'ım... bizlere gerçekleri görme feraseti ver Allah'ım...
    Cevapla
  • irfan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahim sen yardim et
    Cevapla
  • adamınbiri 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kahhar senden korkmayan bu kullarını sana havale ediyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması