Esed rejimi yine varil bombasıyla katliam yaptı

Suriye ordusu Halep'te pazar yerine 3 "varil bombasıyla" saldırdı. Saldırıda 25 kişinin öldüğü, 150 kişinin de yaralandığı bildirildi.

Esed rejimi yine varil bombasıyla katliam yaptı
Esed rejimi yine varil bombasıyla katliam yaptı
GİRİŞ 31.05.2015 00:12 GÜNCELLEME 31.05.2015 00:12
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sivil savunma yetkililerinden edinilen bilgiye göre, orduya ait bir helikopter Halep'te yönetim karşıtlarının denetiminde olan sivillerin yoğunlukta alış veriş yaptığı Firdevs mahallesindeki pazar yerine 3 varil bombası attı.

Saldırıda ilk belirlemelere göre aralarında kadın ve çocuklarında yer aldığı 25 kişinin öldüğünü ve 150 kişinin de yaralandığını ifade eden yetkililer, "Saldırı bölgesindeki ekiplerimiz enkaz altında kalanlara ulaşmaya çalışıyor. Enkaz altında kalan çok sayıda insan var, enkazdan insan sesi geliyor onlara ulaşmaya çalışıyoruz. Rejimin ikinci saldırı ihtimaline karşı bölgeye sivilleri almıyoruz" dedi.

Pazar yerinde iş makineleri yardımıyla enkazların kaldırılmaya çalışıldığını dile getiren yetkililer, ölü sayısının artmasından endişe edildiğine dikkat çekti.

Orduya ait helikopterlerin bugün Halep'in Şear mahall- esi ile Bab ilçesi yerleşim yerine varil bombasıyla yaptığı saldırıda da 85 kişi hayatını kaybetmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Sivil alanmı kaldı suriyede
    Cevapla
  • cahidi 8 yıl önce Şikayet Et
    niyeyse bu bombalar da hep pazar yerlerine okullara düşüyor, yani sivil alanlara
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'