İdlib'e bombalar yağdı: 17 ölü, 30 yaralı

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad'a bağlı uçaklar, İdlib'in Belyun Köyü'ne hava saldırısı düzenledi.

GİRİŞ 31.05.2015 15:39 GÜNCELLEME 31.05.2015 16:47
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

 Yerel kaynaklar, saldırıda 17 kişinin öldüğünü, 30 kişinin de yaralandığını bildirdi.

Rejim uçakları, iddiaya göre dün akşam saatlerinde muhaliflerin kontrolündeki Belyun Köyü'ne 2 vakumlu bomba bıraktı.

Yerleşim yerine düşen bombalar nedeniyle birçok bina yıkıldı. Olayın hemen ardından halk, panik halinde enkazın altında kalanları kurtarmaya çalıştı.

Suriyeli yerel kaynaklar, saldırıda çoğu kadın ve çocuk 17 kişinin yaşamını yitirdiğini, 30 kişinin de yaralandığını bildirdi. Yaralılar, çevredeki hastanelerde tedavi altına alındı.

REJIM UCAKLARI MUHALIFLERIN KONTROLUNDAKI IDLIB'IN BELYUN KOYU'NU BOMBALADI. 17 KISI OLDU, 30 KISI DE YARALANDI. FOTO: HATAY, (DHA)

REJIM UCAKLARI MUHALIFLERIN KONTROLUNDAKI IDLIB'IN BELYUN KOYU'NU BOMBALADI. 17 KISI OLDU, 30 KISI DE YARALANDI. FOTO: HATAY, (DHA)

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Emekli-İm 8 yıl önce Şikayet Et
    Nemrut ve Firavunlar bile bugünkü katl ve zulümlerden geri kaldı..Firavunlar, Ben-i İsraile zulüm yaptı ama kendi halkına bu kadar zulüm yapmadı..Günümüzdeki zalimler,ebu cehl-i,Ebu lehebi de geçtiler zalimlikte..İşin enteresan yanı,bütün devlet yöneticilerinin bu zulme sessiz kalması..Hala bu zulmü kınamayanlar var..Ölenler nasılsa Müslüman.O zaman gerisi teferrat onlar için.Kaç Müslüman eksilirse,kardır düşüncesi..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Arabalarda dijital devrim! Tek tuşla motor gücü değişecek
Ortaokul öğrencileri 8 şiddetindeki depreme dayanacak izolatör geliştirdi