Suriye ABD ordusunu hackledi

Suriye Elektronik Ordusu, ABD ordusunun sitesini "hack"ledi. Sitede ABD'nin Suriyeli muhalifleri eğitmeyi durdurması istendi.

Suriye ABD ordusunu hackledi
Suriye ABD ordusunu hackledi
GİRİŞ 09.06.2015 11:04 GÜNCELLEME 09.06.2015 11:04

Suriye'de Beşşar Esed rejimini destekleyen Suriye Elektronik Ordusu (SEA), ABD ordusunun resmi sitesi army.mill'i "hack"lediğini iddia etti.

SEA, twitter hesabından sitenin kendileri tarafından hacklendiğini ileri sürerken, sitede ABD'nin Suriyeli muhalifleri eğitmeyi durdurması istendi.

ABD Kara Ordusu Halkla İlişkiler Şefi Malcolm Frost, orduya ait resmi sitenin saldırıya uğradığını belirterek, saldırının farkına varılmasının ardından ordunun verilerinde herhangi bir güvenlik açığını önlemek için siteye erişimin geçici olarak askıya alındığı bilgisini verdi.
Frost, siber saldırının neden olduğu zarara ilişkin veya saldırının kimler tarafından gerçekleştirildiğine herhangi bir bilgi paylaşımında bulunmadı.

Suriye'ye karşı operasyon düzenleyen ülkelerin internet sitelerine gerçekleştirdikleri saldırılarla isimlerini duyuran SEA'nın daha önce de New York Times'ın da aralarında bulunduğu bazı medya kuruluşlarını hedef aldığı biliniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!
Meral Akşener'den, İmamoğlu ve Yavaş'a hain suçlaması