Müslüman Alimler Birliği'nden DAEŞ'e kınama

Dünya Müslüman Alimler Birliği Genel Sekreteri Ali Karadaği, terör örgütü DAEŞ'in Kobani'deki (Ayn el-Arap) saldırılarını kınadı.

Müslüman Alimler Birliği'nden DAEŞ'e kınama
Müslüman Alimler Birliği'nden DAEŞ'e kınama
GİRİŞ 27.06.2015 16:59 GÜNCELLEME 27.06.2015 16:59
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Karadaği, resmi internet sitesinde yayımlanan açıklamasında, "DAEŞ'in Kobani'deki saldırıları, İslami ve insani tüm değerlere aykırıdır" ifadesini kullandı.

DAEŞ'in eylemleriyle İslam'a zarar verdiğini vurgulayan Karadaği, "teröristlerin", İslam'ı lekelemeye ve tüm dünyanın gözünde "terörle eşdeğer" göstermeye çalıştığına işaret etti.

Karadaği ayrıca, Kobani'nin terör saldırılarından korunması ve yeniden imarı için uluslararası örgütlere ve sivil toplum kuruluşlarına yardım çağrısında bulundu.

YORUMLAR 6
  • Oruc 8 yıl önce Şikayet Et
    katliami yapanlar munafik pkk lilar olmasin?
    Cevapla
  • Mühendis 8 yıl önce Şikayet Et
    Kinama mi Baska birseyler bilmezmisinz simdi ne olacak Cocukmu Kandiriyorsunuz. Bunun Vebali ve günahi siz ler siniz . artik Kimseye Güvencim Kalmadi ne Bizim hocalardan zaten hic CIT cikmiyor. Sadece Klassik Ramazan Programlari. Onu bana degil Karsi Tarafa anlatin Müslümanlar bir birini Öldürüyor Hocam... Dikkatinizi Cekerim.
    Cevapla
  • Antonio 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok dogru bir hareket...Kafa kesmekten diri diri yakmaktan haz eden yamyamlara az bile...
    Cevapla
  • islam devleti 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizler sozde musluman alimler diye muminlere yutturulmak istenen bu saf sata kurulusu tanimiyoruz ve diyoruzki sizler kafirlerin taseron torunlarisiniz eger ciddi iseniz sisi mubarek netanyahu obama cin filipinler sudan afganistan cenistan ve daha nice muslumanlarin ktledildigi beldelerde siz uykuda miydiniz yoksa dilinizimi yuttunuz biz davamizdan vaz gecmeyiz hele siz aklini yitirmis musmula kafalara hic ihtiyacimiz yok soz budur kavram budur.
    Cevapla
  • trabzonli 8 yıl önce Şikayet Et
    şaşırmadım hiç kınamadan öteye gidemiyoruz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!