Bu kez IŞİD'liler infaz edildi

Suriye'de Ceyşul İslam grubu, ele geçirdikleri 18 IŞİD militanını infaz etti. Yayınlanan görüntülerde birçok gönderme yer aldı.

GİRİŞ 02.07.2015 08:27 GÜNCELLEME 02.07.2015 14:23
Bu Habere 72 Yorum Yapılmış

Esed'er karşı mücadele veren Ceyşul İslam (İslam Ordusu) Grubu, esir aldıkları 18 IŞİD militanını yine IŞİD'in yöntemleriyle infaz etti.

İnternette yayınlanan görüntülerde IŞİD üyelerinin itiraflarına yer verildi. Esirlerden kimisi Esed'e karşı hiç savaşmadığını söylerken, bir diğeri de kendilerine Suriyelilerin 'kafir' olduğu yönünde fetva verildiğini ve kadın ve çocuklar da dahil sivilleri öldürebileceklerini belirtiyor.

IŞİD'in sadece Müslümanlarla savaştığı belirtilen videoda geçen hafta IŞİD tarafından öldürülen 12 İslam Ordusu üyesinin kısası alındığı ifade edildi. IŞİD’in propaganda videolarına benzerlik gösteren görüntüler başkent Şam’da çekildi. IŞİD mensuplarının elleri ve ayakları zincirlendi. İslam Ordusu üyeleri, IŞİD'in infaz ettiği mahkumlara giydirdiği turuncu kıyafetten giyerken, IŞİD'lilere siyah kıyafetler giydirildi.

Mahkumların isimleri tek tek okunduktan sonra otomatik ve pompalı silahlarla kafalarına sıkılarak infazları gerçekleştirildi.

YORUMLAR 72
  • Koblay 8 yıl önce Şikayet Et
    Yazık yahu billahi yazık.Bazılarının yüzüne baktımda adeta ne yaptık biz ne halt ettik der gibiydiler,yahudi ajanı Bağdadinin peşine düşen zavallılar.İlim olmayınca ben halifeyim diyen eğitimli ajanın gönüllü askeri oldular.Artık hesapları Allah a cc.kaldı.Ne umuyorlardı Allah-u alem ne bulacaklar...
    Cevapla
  • Buyuk IŞİD imparatorlugu 8 yıl önce Şikayet Et
    Yaa flim bu yalan dolan inanmayın..Senaryoyu yazan Abd maksat IŞİD e katılan kişileri engellemek..Yemezler ABD-İSRAEL...Sizede sıra gelecek önce ortadogudaki petrol sonra para sonra sizzz..
    Cevapla
  • faruk 8 yıl önce Şikayet Et
    Vah zavallı insanlar neyi niçin ve kim için öldürüyorsunuz akılsızlar ,müslümanı müslümana öldüttürme başarıyla uygulanıyor Allah hidayet versiyazıklar olsun haksız yere insan öldürüyorsunuz bunun hesabını nasıl vereceksiniz!!!
    Cevapla
  • Persona Non Grata 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah'ım şu mübarek Ramazan'ın yüzüsuyu hürmetine İslam alemine barış ve huzur nasip eyle, bizi birbirimize düşürmek isteyenlere fırsat verme Allah'ım.
    Cevapla
  • işte gerçek 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kadar gözleriniz körmü bi sefer konuşma sesi bile montaj dudak hareketleri bile tutmuyor isimlerini okurken ne hikmetse hepsinde yapmacık bir yüz ifadesi siz gidin babanız amerikayı kandırın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?