Esed vakumla vurdu

Esed Şam'da bir camiyi vakum bombasıyla bombaladı.

Esed vakumla vurdu
Esed vakumla vurdu
GİRİŞ 19.07.2015 12:39 GÜNCELLEME 19.07.2015 12:39
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Suriye ordusuna ait savaş uçağının Şam'ın doğusundaki Arbin beldesinde bulunan yerleşim yerlerine düzenlediği saldırıda El-Tayyuri Camii isabet aldı. Ağır hasar oluşan camide çıkan yangına muhalifler, traktörle su taşıyarak müdahale etmeye çalıştı.

Suriye ordusuna ait bir savaş uçağının başkent Şam'ın doğusundaki Arbin beldesinde yerleşim bölgesine “vakum bombasıyla” düzenlediği saldırıda 14 kişinin öldüğü, 30 kişinin de yaralandığı bildirildi. Alınan bilgiye göre, orduya ait bir savaş uçağı, başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde yer alan Arbin beldesinde yerleşim yerine “vakum bombasıyla” saldırı düzenledi. Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 14 sivilin hayatını kaybettiği, 30 kişinin de yaralandığı belirtildi. Saldırıda hasar gören el-Tayyuri Camii'nde yangın çıktığı belirtilirken, yaralıların çevredeki sahra hastanelerine kaldırıldığı kaydedildi. Beldedeki yerel aktivistlerden Ammar el-Buşi ise rejimin Arbin'de yerleşim bölgelerine 6 hava saldırısı düzenlediğini, bazı evlerin yıkıldığını, bazı evlerde de yangın çıktığını söyledi.

YORUMLAR 1
  • süzer başaran 8 yıl önce Şikayet Et
    İsyancıların silahlanması esadı kudurttu.Bu isyancıların inanın 2011 den önceki halleri,şimdiki durumdan kat kat daha iyiydi.Neden nankörlük yapıpta devlete başkaldırıyorlar,çünkü esadı devlet düşmanlarına böyle yapıyor. Onlarda esadın huyunu biliyorlar,otursunlar yerinde...Suç iki tarafta da...Sadece esada kabahat bulanlar aslında,aslında emperyalist güçlerin ortadoğudaki oyununa görmeyen kişilerdir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu