ABD ve koalisyon güçleri IŞİD'i vurdu

ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyon güçleri, terör örgütü IŞİD ile mücadele çerçevesinde Irak'ta yeni hava saldırıları düzenledi.

ABD ve koalisyon güçleri IŞİD'i vurdu
ABD ve koalisyon güçleri IŞİD'i vurdu
GİRİŞ 25.07.2015 18:56 GÜNCELLEME 25.07.2015 20:12
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Doğal Kararlılık Operasyonları Birleşik Ortak Görev Gücü'nden yapılan açıklamaya göre, ABD öncülüğündeki koalisyonun gerçekleştirdiği hava saldırıları, Irak'ın Felluce şehrinde gerçekleştirildi.

Açıklamada, yapılan hava saldırısı sonucunda, IŞİD'e ait bomba yüklü araç üretilen bir binanın imha edildiği bildirildi.

Koalisyon güçlerinden Tuğgeneral Kevin Killea, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Saldırılar Irak ordusu tarafından kara operasyonuyla desteklenmemiştir. Fakat operasyon esnasında kendileriyle irtibat halindeydik. IŞİD'e karşı özellikle hava saldırısı yapılmış olmasının sebebi, savaş biçimini DAEŞ'in değil bizim belirlediğimiz şekilde olmasıdır" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 3
  • yorumcu 8 yıl önce Şikayet Et
    el atmışken şu pkk yıda temizleseniz iyi olmazmı
    Cevapla
  • Adem 8 yıl önce Şikayet Et
    israil işgal askerlerini niye vurmuyorsunuz ey koalisyon güçleri hani terörist avındasınız ya. israil askerinden alası var mı? israil askeri Filistinli sivilleri açıktan ve gizliden öldürürken buna nasıl göz yumuyorsunuz? ki bu sizinde diğer Müslüman beldelerde yaptığınızdan uzak değil.. haçlı ordusunu kurmuşsunuz her Müslüman ülkesini karıştırıp kontrolü kaybedince de bombalıyorsunuz. zulmünüz heryeri kapladı ama sona erecek İnşaallah..
    Cevapla
  • trabzonlliii 8 yıl önce Şikayet Et
    kesin yanlışlıkla vurmuşlardır
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mirasta yeni uygulama: Yıllar sonra evinizden olabilirsiniz!
Fuat Oktay duyurdu: 5 Türk devletinden ortak karar! En üst düzeye çıkartılıyor