Suriye'de katliam! Esed yine sivilleri vurdu

Esed güçlerine ait savaş uçağının başkent Şam'ın Duma ilçesinde "vakum bombasıyla" düzenlendiği saldırıda en az 50 kişi öldü.

Suriye'de katliam! Esed yine sivilleri vurdu
Suriye'de katliam! Esed yine sivilleri vurdu
GİRİŞ 22.08.2015 17:50 GÜNCELLEME 22.08.2015 18:28
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Suriye ordusuna ait savaş uçağının başkent Şam'ın Doğu Guta bölgesinde muhaliflerin denetimindeki Duma'da pazar yerine "vakum bombasıyla" düzenlediği saldırıda ilk belirlemelere göre 50 kişi öldü.

Sivillere yönelik Ağustos ayı içerisinde düzenlenen 3'üncü hava saldırısıyla birlikte Esed güçleri tarafından katledilen sivil sayısı 177'ye yükseldi.

Saldırıda aralarında kadın ve çocukların da bulunduğu 50 kişinin yaşamını yitirdiğini, yaklaşık 100 kişinin ise yaralandığını kaydeden yetkililer, yaralılardan birçoğunun durumunun ciddi olduğunu ve ölü sayısının artmasından endişe edildiğini ifade etti.

Bu arada Suriye Genel Devrim Konseyi (SRGC) de rejimin Duma'da pazar yerine vakum bombasıyla düzenlediği saldırıyı doğrularken, olayın ardından halk arasında büyük korkunun meydana geldiğini belirtti.

YORUMLAR 9
  • Büyük Abin 8 yıl önce Şikayet Et
    EYY Müslümanlar Chp´nin hedefi Laikligi Korumak yani Müslümanlari Kafir etmesi lazim ki Laiklik yasaya bilsin. ayrica Chp´nin Destekcileri Mason zionist Paralel terrör örgütü ermeni terrör örgütü PKK HDP DHKPC ISRAIL RUSYA AMERIKA INGILTERE ALMANYA HIZBULLAH SURIYE IRAN ISRAIL´IN ÖRGÜTÜ ISID DAES´DIR. Bunlarin isini bitirmeden bu topraklarda bize rahat yok
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    insanımızı böyle uyutuyorlar.. esad ınsanını öldüreni ülkesini mahvedeni vurunca katliam,vahşet insan hakları....suriye,ye dışarıdan gelipde ruh hasadı yapanlar vurunca cihat,özgürlük demokrasi..
    Cevapla
  • murat kenan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allahım zavallı Müslüman kardeşlerimize yardım eyle
    Cevapla
  • ADEM 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ıslah etsin,ALLAH ıslah etsin,ALLAH ıslah etsin,ıslah olmuyor lar ise EL-KAHHAR adıyla kahretsin...insanlığa ve özellikle de müslüman lara zulüm edenleri.AMİN...
    Cevapla
  • Nusret 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah seni kahretsin ey Esad! Allah seni destekçilerinle beraber, zulmüne susanlarla beraber helak eylesin!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Denizde de karada da bozguna uğradılar - 25 Nisan 2024 gazete manşetleri
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!