18 Türk işçiyi kaçıran grupla çatışma

Irak güçleri, Türk işçileri kaçırdığından şüphelenilen bir grupla Bağdat'ta girdiği çatışmada 1 asker hayatını kaybetti, 3'ü yaralandı.

18 Türk işçiyi kaçıran grupla çatışma
18 Türk işçiyi kaçıran grupla çatışma
GİRİŞ 04.09.2015 11:42 GÜNCELLEME 04.09.2015 11:47
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Bağdat Operasyonlar Komutanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Türk işçileri kaçıran grup üyelerinden birinin başkentin Filistin Caddesi'nde bulunduğuna dair alınan istihbaratın ardından bölgeye giden ekiplere ateş açıldığı, silahlı grupla çıkan çatışmada 1 askerin öldüğü, 3 askerin yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, güvenlik güçlerinin organize suç çetelerini takibe devam edeceği ve vatandaşların güvenliği ile ülke ekonomisine zarar vermelerine izin verilmeyeceği aktarıldı.

18 TÜRK İŞÇİ KAÇIRILMIŞTI

Bağdat'ta bir Türk şirketinin stadyum inşaatında çalışan 18 Türk vatandaşı, çarşamba günü üniformalı bir grup tarafından kaçırılmıştı.

Irak Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ahmed Cemal, dün yaptığı açıklamada, "Savunma ve İçişleri bakanlıkları, Muhaberat ve Haşd-ı Şa'bi (Halk Toplulukları) komutanlığını kapsayan emniyet birimleri bizimle sürekli iletişim halindeler. Konuya ilişkin ilk ipuçlarına ulaştıklarını bildirdiler. Gelecek günler içinde kaçıranlara ve tutuldukları yere ulaşmamız mümkün olabilir" ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 9
  • MURAT CG 8 yıl önce Şikayet Et
    Vakit birlik ve dua vakti. Ülkemize dualarınızı esirgemeyin. Yarabbi Hainlerden , bölücülerden, fitnelerden, kafirlerden ülkemizi ve tüm islam alemini koru, muhafaza eyle. Devletimizi Ali kıl. Amin
    Cevapla
  • mask 8 yıl önce Şikayet Et
    siz sadece yerini söyleyin, gerisini BORDO'larımız halleder..
    Cevapla
  • maskaraya 8 yıl önce Şikayet Et
    Gazımız var ama sonuc yok. Mit demi yerini bilmiyor
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    o vatandaşları kaçıran mosad iran ajanlarıdır
    Cevapla
  • Türk 8 yıl önce Şikayet Et
    ışid bize saldırmıyor biz niye kaşınıyoruz anlamış değilim. şu pkk yı bitirelim gerekirse işidle bir olup mutlaka kökünü kazıyalım
    Cevapla
  • İSLAM 8 yıl önce Şikayet Et
    Evet beyler sınırlar 100 yıl sonra yeniden çizilecek!Bu sınırları kim veya kimler çizecek en karlı kim olacak pastadan en büyük payı kim alacak bütün mesele budur!Suriye deki katile can güvenliği verilse hemen bırakıp gider tahminimce(esad Rusyanın izni olmadan kımıldayamaz)Hemen yanı başımızda ki yıllarca hep batının adamlarının yönettiği Pers İran....Arkadaşlar oyun büyük Canım Türkiyem insanlık ve İSLAM için savaşırken bu kalleşler kendi çıkarları boğazları için çalışır......Yazacak çok şey varda neyse......
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Irak'la uzlaşma sağlandı, PKK'ya en büyük darbe geliyor! 40 km. derinliğe inilerek...