Rus jetleri Rakka'yı vurdu!

Rusya Savunma Bakanlığı, IŞİD’in başkent ilan ettiği Rakka’ya hava saldırısı düzenlendiğini açıkladı.

Rus jetleri Rakka'yı vurdu!
Rus jetleri Rakka'yı vurdu!
GİRİŞ 03.10.2015 15:00 GÜNCELLEME 03.10.2015 15:00
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bakanlık Sözcüsü İgor Konaşenkov tarafından yapılan açıklamada, Rusya’ya ait Sukhoi Su-34 ve Su-24M tipi jetlerinin 20 sortie yaptığı ve IŞİD’e ait dokuz tesisin hedef aldığını belirtildi.
 
Konaşenkov, dün gerçekleştirilen hava saldırılarında ise Rakka yakınlarındaki örgüte ait bir komuta merkezi ve bir mühimmat deposunun hedef alındığını kaydetti.
 
Londra merkezli Suriye İnsan Haklı Gözlemevi’nden yapılan açıklamada da, Rusya’nın Rakka’nın kuzeyindeki IŞİD hedeflerini vurduğu belirtildi. Gözlemevi ayrıca, hafta başından bu yana Rusya’nın Rakka’da düzenlediği hava saldırılarında en az 12 IŞİD militanının öldürüldüğünü kaydetti.
 

YORUMLAR 4
  • alsk 8 yıl önce Şikayet Et
    çeçenlere silah yollayalım halletsin rusyayî
    Cevapla
  • mehmet 8 yıl önce Şikayet Et
    ertan isimli rus soyu, şunu kalın kafana sok: rusya bütün çeçenleri öldürse mezarlarından kalkıp yine rusya ile savaşırlar. stalin de 1945 te çeçenleri tamamen imha ettiğini sanmıştı ama 1994- 2006 yılları arasında çeçenlerin eliyle ruslara yaşatılan ağır darbeleri hiç aklına bile getiremezdi.senin gibi kıt anlayışlılar da çeçenlerin ruslarla 300 yıldır savaştığını ve ruslar etkisiz hale gelene kadar dinlene dinlene savaşmaya devam edeceklerini anlamayaz. ayrıca senin bu ülkede işin ne, yalakalığını yaptığın rusların yanına defol.
    Cevapla
  • hayati 8 yıl önce Şikayet Et
    cecenistandaki baskan secilen ne diyor;putin emir versin suriyeye terorle savasmaya hazirim diyor,cecen halkina sozum yokta bu rusyanin emrine girmis genc baskanlari satilik oldugu kesindir. sana diyorum simdi uyuyan veya uyutulmus, okumayan musluman ;sizinle savasa gitsek kendimizi vururuz.
    Cevapla
  • Ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    Çeçenleri Ruslar çoktan halletti bile. Ayrıca onların şifresi silah değil, parra. Zaten Suriyede bunun için savaşıyorlar. ha bir de kadınn.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı