Rusya vurdu, DAEŞ Türk askerinin yerini değiştirdi

DAEŞ, Rusya'nın Rakka'ya düzenlediği hava saldırıları nedeniyle cezaevinde tuttuğu Türk askeri Serter Taş'ın yerini değiştirdi.

Rusya vurdu, DAEŞ Türk askerinin yerini değiştirdi
Rusya vurdu, DAEŞ Türk askerinin yerini değiştirdi
GİRİŞ 04.10.2015 01:55 GÜNCELLEME 04.10.2015 02:13
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgilere göre DAEŞ, Rus savaş uçaklarının Suriye’deki mevzilerine yönelik bombardımanı nedeniyle bazı tedbirler almak zorunda kaldı. Örgüt, bu kapsamda 1 Eylül’de kaçırdığı ve Rakka cezaevine tuttuğu 21 yaşındaki Taş’ın yerini değiştirdi.
 
Türkiye'deki DAEŞ militanlarıyla takasta kullanılmak istediği Taş’ın yer değiştirme işlemi güvenlik gerekçesiyle büyük bir gizlilik içinde yürütüldü. Taş, Rakka’nın Mansura ilçesindeki cezaevine götürüldü. 

1 ASKERİMİZİ ŞEHİT EDİP TAŞ'I KAÇIRMIŞLARDI

Türkiye’de tutuklu bulunan DAEŞ militanlarının serbest bırakılması ve Ankara hükümetinin, örgüte yönelik hava operasyonlarını durdurması için 1 Eylül’de saldırı düzenlemiş, saldırıda bir Türk askerini şehit etmiş ve bir asker de kaçırılmıştı. Taş’ın DAEŞ tarafından kaçırıldığına yönelik haberin ardından MİT, askerin kurtarılması için örgütle temasa geçmişti.

YORUMLAR 33
  • Hasan Hüseyin 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğer ALLAH'u teala bizlere RTE gibi Lideri göndermeseydi bizde şu an felaket içerisindeydik, ALLAH'tan Erdoğan geldi de IHA savaş gemisi tank helikopter vs... üreterek düşmana korkuyu saldı
    Cevapla
  • karamazov 8 yıl önce Şikayet Et
    kardeşlerim bu kardeşimiz yaralı iken kaçırıldı umarım ki baygındı başınıza teslim ol diyen biri olursa mevzide her zaman silahınıza davranın ve boğuşun ki öldürmek zorunda kalsınlar teslim olmayın şehid olun mevzinizi terk etmeyin.. hepinize selam ederim
    Cevapla
  • Deneme 8 yıl önce Şikayet Et
    Amerika yeni bomba denemelerini bitirdi avrupa bitirdi şimdi rusya başladı sonra çin denemelere başlar. Zaten bu bölgenin halkı birbirini yiyiyor akıllanmadıkları sürecede bu denemeler devam eder
    Cevapla
  • mert akgün 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya ortadoğu terörden temizlemeye çalışıyor.Bunlar içinde işid de vardır.Bu amerikanın zoruna gidiyor. Amerika kirletiyor,rusya temizliyor.Amerikanın acizliği bir kez daha anlaşılıyor.
    Cevapla
  • mert akgün 8 yıl önce Şikayet Et
    Rusya sivilleri neden vursun?Sizinyanlışınız var.Haberler çarpıtıcı olabilir.Onlar devlet düşmanıdır.Devlete başkaldıranlar terördür.O zaman o halk da isyancıları desteklemeinler.Ne istiyorlar?Nankörlük apıyorlar.Esad zamanında durumları daha iyiydi.Şimdi bombalar altındalar.Akıllı olsalardı.
    Cevapla
  • Ruhi 8 yıl önce Şikayet Et
    Terör kim gardaş? Suriye halkımı?
    Cevapla
  • Yusuf 8 yıl önce Şikayet Et
    Metin bey haberi iyice okuyun.haberde bombardıman kelimesi var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
İYİ Parti'den İmamoğlu'nu zora sokacak seçim çalışması! "Buradan itiniz"