İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı

İsrail ordusu, Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait hedeflere hava saldırısı düzenledi

İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
İsrail'den Gazze'ye hava saldırısı
GİRİŞ 05.10.2015 05:54 GÜNCELLEME 05.10.2015 07:37
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

İsrail ordusuna ait bir savaş uçağının, Gazze'de Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları'na ait hedeflere hava saldırısı düzenlediği bildirildi.

İsrail ordusundan yapılan açıklamada, "Gazze Şeridi'nde Hamas'a ait bir hedef İsrail savaş uçağı tarafından hedef alındı" ifadesine yer verildi.

Açıklamada ayrıca, hava saldırısının, gün içerisinde "Gazze'den atılan ve İsrail'in güneyindeki Eşkol bölgesini vuran bir rokete karşılık" düzenlendiği iddia edildi.

İsrail radyosunda yer alan bir haberde, Gazze Şeridi'nden İsrail'in Eşkol kentine roket mermisi atıldığı ileri sürülmüş ve saldırıda ölen ya da yaralanan olmadığı bildirilmişti.

YORUMLAR 4
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    Daes kimi katl/soykirim yapmaktadir, ehli sünneti niye cünkü Israile firata kadar yer yapmak icin oraya israile hazirliyor. 20 Milyon Suriye ile basedemez ondan ISRAIL Daes gibi Terrör örgütleri kurmaktadirlar.
    Cevapla
  • cabbar 8 yıl önce Şikayet Et
    Gazze den bomba atılmış mış..ALLAH size öyle bi bomba atsınki yalanınızın altında kalıp geberirsiniz inşallah .ALLAH ın sizleri helak edeceği günü bekleyenlerdeniz.İnşallah bizler görürüz geberişlerinizi.KAFİR Kefereler. Yokmu bu israil e dur diyecek. herkes tırsıyormu yoksa.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiye ürdünde israile tehdit olarak caydırma bağlamında askeri birlikler bulundursun
    Cevapla
  • hudaibia 8 yıl önce Şikayet Et
    Kafir tek millet.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Büyükşehirlerdeki son durum belli oldu! O il de değişim kervanına katılabilir…
Ankara’daki Aleviler Turgut Altınok’u destekleme kararı aldı!