Yemen'de çatışma: 29 ölü, 23 yaralı

Yemen'in Taiz kentinde Cumhurbaşkanı Hadi yanlısı HDG ile Husiler arasında çıkan çatışmalarda 29 kişi hayatını kaybetti, 23 kişi yaralandı.

Yemen'de çatışma: 29 ölü, 23 yaralı
Yemen'de çatışma: 29 ölü, 23 yaralı
GİRİŞ 08.10.2015 05:56 GÜNCELLEME 08.10.2015 05:56
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yemen'in Taiz kentinde Cumhurbaşkanı Abdurabbu Mansur Hadi yanlısı Halk Direnişi Güçleri (HDG) ile Şii Ensarullah Hareketi (Husiler) arasında çıkan çatışmalarda, 6'sı HDG'den, 23'ü Husilerden olmak üzere 29 kişinin hayatını kaybettiği, 23 kişinin yaralandığı bildirildi.

HDG'den kaynaklar, AA muhabirine yaptıkları açıklamada, Taiz'kentinin doğusundaki Maviye ilçesinin Es-Suveyda bölgesinde HDG ile Husiler arasında çatışmaların çıktığını kaydetti.

Çatışmalarda, HDG'den 6 kişinin yaşamını yitirdiğini, 8 kişinin yaralandığını aktaran kaynaklar, Husilerden de 23 kişinin öldüğünü, 15 kişinin yaralandığını ifade etti.

Öte yandan, Taiz kentindeki hastane yetkilileri, devrik lider Ali Abdullah Salih yanlıları ile Husilerin kentteki bazı mahallelere rastgele ateş açması sonucu 17 sivilin yaralandığını belirtti.

YORUMLAR 2
  • Sen 8 yıl önce Şikayet Et
    Husi Milizler Iran yanlilaridür
    Cevapla
  • balba 8 yıl önce Şikayet Et
    bu aa her yerde işit, kaide teröristlerle görüşüp haber yapıyor, onların haber kuruluşu gibi, inşallah bunun bedelini öderler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Demirkubbe'den eksiği yok diyerek açıkladı: işte Türkiye'nin Gökkubbesi!
TCG Anadolu ilk kez NATO tatbikatında