İsrail polisi Filistinli kılığında saldırdı!

İsrail sivil polisleri Filistinli gençlere silahlarla saldırdı.

GİRİŞ 08.10.2015 16:32 GÜNCELLEME 08.10.2015 16:32
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Batı Şeria'nın farklı bölgelerinde Filistinli gençler ile İsrail askerleri çatışıyor. Taş atan Filistinli gençlerin arasına Filistin kefiyesi takarak sızan İsrail sivil polisleri gençleri gözaltına alırken şiddet kullandı.

Filistinli gençler, İsrail güvenlik güçleri tarafından yerde sürüklendi. Elleri arkadan kelepçelenerek gözaltına alınan Filistinli gençlerden bazıları kanlar içinde kaldı. Kudüs Belediye Başkanı ise Yahudilere "silahlanın" çağrısı yaptı.

Filistinlilerin Mescid-i Aksa'ya girişiyle başlayan gerilim Filistin topraklarında birçok bölgeye sıçradı. Batı Şeria'nın birçok bölgesinde dün Filistinli gençler ile İsrail askerleri arasında çatışma yaşandı. Taş atan Filistinli gençleri etkisiz hale getirmek ve aralarına sızmak için İsrail sivil polisleri ilginç bir yönteme başvurdu. Filistin kefiyesi takarak Filistinli gençlerin arasına dalan İsrail polisi silah çekti. Filistinli gençler gözaltına alınırken, yerlerde sürüklendi ve darp edildi.

 

 

YORUMLAR 11
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    boyle soysuzluk gorulmedi seref yoksunlari filistinli kardeslerimizi galeyana getirip sonra yaka paca zulm ediyorlar insallah ALLAH siyonist yahudileri kahhar ismiyle kahreder
    Cevapla
  • felç olun 8 yıl önce Şikayet Et
    sözde bilim ilim adamları bu yapılan zulmleri görmeyecek kadar kör olmuş günahkar guruh rabbim bu yahudilerin ciğerini param parça et rabbim bu kardeşlerimizin çektiği sen bu zalimlerin burnundan fitil fitil getir rabbim sen bu gayri muslumlerin yaptığı zulum ve aşağlık planlarını başlarına yık kardeşler yuh olsun bize bir birimizi yiyoruz ben kürdüm ama gaze kardeşim ben kürdüm surye benim abim ben kurdum ırak benim annam ben kurdum keşmir somali patani rohinga benim ruhumdur dunya bilsin kardeşim ölüp gideceğiz hepimiz ama hesap veremeyeceğiz ALLAHIN huzurunda rabbim içimden gelen sadece dua
    Cevapla
  • 1071 8 yıl önce Şikayet Et
    İnsanlıktan nasibini almamış bir millet bu yahudiler. Sona doğru gidiyorlar. Zulüm ne kadar artarsa sonları o kadar yakın olacak. Yahudiler geçmişten hiçbir zaman ders almayan bir millettir. Geçmişte yaptıkları zulümler kaydedilmemişti. Ama artık onların bu zulümleri kaydediliyor ve insanlık bu insanlık düşmanlarını asla unutmayacak. Demokrasi de bu zalimlere ve diktatör İsrail devletine destek verdikçe insnalık içinde değer kaybedecektir. Çünkü demokrasi insanlara değilde maddi manevi güç odaklarını elinde bulunduran siyonizme hizmet etmektedir. Demekii Hitler bunların birgün Almanyada kendilerine yapılabileceğini gördüğü için İsrail zulmü yapmıştır.
    Cevapla
  • coban62 8 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan Reis bir el at şu işe
    Cevapla
  • Ne Müslümanı ?!!! 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamlar masonluk oluşumu ile dünyaya hükmediyor mısır da türkiye de abd de rusya da yani dünyanın hemen hemen her yerin de örgütlendiler. Nasıl örgütlendiği de içimiz de bulunan paralel devlet oluşumunda görebilirsin kimi yerde dini kullandılar kimi yerde askeri kullandılar kimi yerde ekonomiyi kullandılar kimi yerde kendilerini acındırdılar. Kusura bakma da kardeşim kimse sesini çıkartamaz çıkartması için daha güçlü bir oluşum olması lazım.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünyada eşi benzeri görülmemiş uygulama: Hakemler yalan makinesine bağlanacak
İsrail ordusu, Gazze'nin orta kesiminden çekildi