Rusya S-400'leri Suriye'de konuşlandırdı

Rus uçağının Türkiye tarafından düşürülmesinin ardından Moskova’nın gönderme kararı aldığı S-400'ler Suriye’de konuşlandırıldı.

Rusya S-400'leri Suriye'de konuşlandırdı
Rusya S-400'leri Suriye'de konuşlandırdı
GİRİŞ 26.11.2015 12:38 GÜNCELLEME 26.11.2015 12:57
Bu Habere 86 Yorum Yapılmış

Yapılan çok sayıda uyarıya rağmen sınr ihlalini sürdürdüğü için Türk jetleri tarafından Rus uçağının düşürülmesi üzerine, Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu Hmeymim Üssü’ne bir üst model olan S-400 hava savunma sistemi yerleştirilmesini önermiş, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in de bu teklifi kabul ettiği açıklanmıştı.

Suriye’deki RİA Novosti muhabiri, S-400 sisteminin bu sabah Rus Hava Güçleri’nin Suriye’deki merkezi olan Lazkiye’deki Hmeymim üssünde konuşlandırıldığını duyurdu.



YORUMLAR 86
  • pilot 8 yıl önce Şikayet Et
    bir sat komandumuz yüzerek rus gemisine bir bomba koysa ne güzel olur
    Cevapla
  • Anadolu 8 yıl önce Şikayet Et
    Istersen Katarina'yida gönder.
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    önemli olan özel bir birliğe karşı koruması var mı yok mu? yok o zaman çok korkulacak bişi yok. kaldı ki bunlar güdümsüz top ve obüs mermilerine karşı korumasız
    Cevapla
  • aktör 8 yıl önce Şikayet Et
    bence soru şu olmalı.bu füzeler suriye ye nasıl gitti.eğer hava yoluyla gittiyse hangi ülkelerin hava sahası kullanıldı.deniz yoluyla gitme ihtimalini düşünmek dahi istemiyorum.bu asır teknoloji ve istihbaratların savaşıdır.biz bir uçak düşürdük diye kendimizi kandırmayalım.hazırlanan daha büyük bir oyun var.bu oyunun aktörlerini ortaya çıkarmak bizi galip kılar.müslüman akıllı olmak zorunda.
    Cevapla
  • hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    maide suresi 21,26
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
IMF'den küresel ekonomi açıklaması: Endişelenecek çok şey var